Αθλητισμός

Champions League: Θα προβάλλεται στο Cosmote TV – Στο «παιχνίδι» και ελεύθερο κανάλι

Champions League: Θα προβάλλεται στο Cosmote TV – Στο «παιχνίδι» και ελεύθερο κανάλι
Champions League: Κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις θα μεταδίδονται από το Cosmote TV. Ακούγεται πως το ματς της Τετάρτης θα μεταδίδεται και από ελεύθερο κανάλι.

Οι δύο κορυφαίες διοργανώσεις των Champions League και Europa League θα μεταδίδονται μέσα από την συχνότητα της Cosmote TV για την περίοδο από 2021 έως 2024, όπως αναφέρει το insider.gr. Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κανάλι εξασφάλισε και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας κατηγορίας , Europa Conference League, η οποία θα ξεκινήσει τη σεζόν 2021-2022 και σε αυτή θα διαγωνίζονται και οι ελληνικές ομάδες.

Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον είναι ότι βάσει των δικαιωμάτων που εξασφάλισε ο όμιλος του ΟΤΕ, ο αγώνας της Τετάρτης του Champions League θα προβάλλεται πέρα από την Cosmote TV και σε ελεύθερο κανάλι – μη συνδρομητικό. Το κανάλι αυτό όπως ακούγεται είναι το Mega.

H απόκτηση των δικαιωμάτων Champions League, Europa League είναι μια επιτυχία για την Cosmote Tv μετά την απώλεια της Primera Division και της Bundesliga τα δικαιώματα της οποίας απέκτησε η Nova.

Πρόκειται για τις δύο πιο δημοφιλείς και εμπορικές διασυλλογικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στον πλανήτη. Όπως αναφέρει το ΦΩΣ, για την απόκτηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Champions League και του Europa League, οι μεγάλοι τηλεοπτικοί πάροχοι κάθε χώρας ερίζουν προσφέροντας… χρυσάφι στην TEAM Marketing AG, την ελβετική εταιρεία που διενεργεί τη διαγωνιστική διαδικασία παραχώρησης των συγκεκριμένων δικαιωμάτων για λογαριασμό της UEFA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments