Αθλητισμός

Σάμαρης Μπενφίκα: Φεύγει από τους «αετούς» ο Έλληνας αμυντικός μέσος

Σάμαρης Μπενφίκα: Φεύγει από τους «αετούς» ο Έλληνας αμυντικός μέσος
Σάμαρης Μπενφίκα: Δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζόρζε Ζέσους ο Έλληνας αμυντικός χαφ.

Ο Ανδρέας Σάμαρης έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Μπενφίκα, αλλά από ό, τι φαίνεται το μέλλον του δεν βρίσκεται στην ιστορική ομάδα της Πορτογαλίας.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Abola» αναφέρει ότι ο Έλληνας μέσος αναζητά μία νέα ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και ενδεχομένως να αποτελέσει παρελθόν από τους «αετούς» ακόμα και κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο 31χρονος Έλληνας αμυντικός μέσος βρίσκεται στον σύλλογο της Λισσαβώνας από το 2014 και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους «αετούς» έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023. Όμως, δεν υπολογίζεται πλέον από τον προπονητή του, Ζόρζε Ζέσους, ενώ υπενθυμίζεται επίσης πως ο τελευταίος τον άφησε τον περασμένο Οκτώβριο και εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τη φάση των ομίλων του φετινού Europa League.

Επίσης, την τρέχουσα σεζόν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Μπενφίκα. Στο πρωτάθλημα έχει 3 συμμετοχές, ενώ στο Κύπελλο Πορτογαλίας έχει παίξει σε 2 ματς, σκοράντοντας και 1 γκολ. Να σημειώσουμε ότι ο Σάμαρης είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα το 2019, αλλά φαίνεται ότι ο Ζέσους δεν εκτιμάει τα ποδοσφαιρικά του προσόντα.

Ο Σάμαρης έχει συνδεθεί με την Μπενφίκα και, μάλιστα, σε συνέντευξή του στη «Record» είχε δηλώσει ότι: «Ακόμα και αν δεν ανανέωνα το συμβόλαιό μου, ποτέ δεν θα έπαιζα σε Σπόρτινγκ και Πόρτο».

Σε παλιότερή του συνέντευξη στο Sport Fm είχε μιλήσει για την εμπειρία του στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. «Εδώ κρίνουν άκρως ποδοσφαιρικά τα πράγματα. Κρίνουν τον ποδοσφαιριστή, τον αθλητή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η ζωή είναι περίπου η ίδια με την Ελλάδα. Υπάρχουν κοινά στοιχεία όπως ο καιρός. Είναι παρόμοιος με τον δικό μας. Δεν μου κάνει καθόλου διαφορά ότι είμαι στην Πορτογαλία, από την Ελλάδα. Ίσως για κάποιους να μην είναι σημαντικό. Να είναι κάτι απλό, αλλά ο καιρός όταν αλλάζεις χώρα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είμαι περίπου τρία χρόνια μακριά από την Ελλάδα (σ.σ. το 2017) και το έχω καταλάβει», είχε πει χαρακτηριστικά ο Έλληνας μέσος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments