Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [16/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [16/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [16/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [16/12/20].

Κριός

Οι σχέσεις είναι πολύπλευρες. Δημιουργούν ευκαιρίες για να κινηθείτε σε κύκλους που είναι συναρπαστικοί και προκλητικοί για εσάς. Σήμερα θα προκύψει η ευκαιρία να μάθετε περισσότερα, για κάποιον που λαχταράτε να γνωρίσετε. Θα χαρείτε με όσα ανακαλύψετε.

Ταύρος

Η μέρα είναι ιδανική για να επικοινωνήσετε με καινούργιους ανθρώπους. Μια πολλά υποσχόμενη σχέση μπορεί να ξεκινήσει, όταν ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μετά από λίγο καιρό δεν θα μπορείτε να κάνετε ο ένας χωρίς τον άλλον.

Δίδυμοι

Ο ρομαντισμός φιγουράρει έντονα στη ζωή σας σήμερα. Ωστόσο, υπάρχει ένας υπαινιγμός νεποτισμού και μια υπόσχεση βοήθειας στα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Παράλληλα, υπάρχει και κάτι ιδιαίτερα γλυκό και τρυφερό στην ατμόσφαιρα!

Καρκίνος

Σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με πολύ περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε. Θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση που αφορά την σχέση σας: Θα την πάτε στο επόμενο επίπεδο ή αν θα σκεφτείτε άλλες επιλογές; Το να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και να εξερευνήσετε τις φιλοδοξίες σας, θα βοηθήσει να βρείτε τη σωστή ισορροπία.

Λέων

Ο έρωτας είναι αρκετά έντονος σήμερα με έναν ιδιαίτερα γήινο τρόπο. Ρίξτε μια ματιά στην κοινή οικονομική σας κατάσταση, καθώς και στα βαθύτερα συναισθήματά σας. Ίσως χρειαστεί να συζητήσετε θέματα που έχουν ισχυρές επιπτώσεις στην κοινή σας ζωή.

Παρθένος

Ο/Η σύντροφός σας θα είναι πολύ ευγενικός/ή και τρυφερός/ή σήμερα. Υπό κανονικές συνθήκες, απλά εκπληρώνει τα καθήκοντά του με ευσυνειδησία. Γι’ αυτό θα σας εκπλήξει αν θα οργανώσει ένα ρομαντικό δείπνο για χατίρι σας, είτε σας κάνει ένα δώρο. Αξιοποιήστε την ευκαιρία, αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα!

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη γοητεία σας. Όσοι βρίσκονται γύρω σας δεν θα μπορούν να σας αντισταθούν, όσο και αν προσπαθήσουν. Εάν έχετε αμφιβολίες για το τι πρέπει να κάνετε, μην το πολυσκέφτεστε. Είστε ενήλικες, έτσι δεν είναι;

Σκορπιός

Σήμερα θα βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας, θα θελήσετε να δείξετε στον κόσμο την ηλιόλουστη και αισθησιακή σας προσωπικότητα. Θα κερδίσετε πολλά αν μοιραστείτε τις μύχιες σκέψεις σας με τους κατάλληλους ανθρώπους, παρά αν κλείνεστε στον εαυτό σας.

Τοξότης

Ο έρωτας σήμερα θα είναι ισχυρός – και σε κάποιες περιπτώσεις εκτός ορίων. Στην πραγματικότητα, καθώς ανησυχείτε διαρκώς για την εικόνα σας, μπορεί να αισθανθείτε ενοχλημένοι αν χαλάσουν τα μαλλιά σας ή αν τσαλακωθείτε πάνω στο πάθος. Αφεθείτε και απολαύστε το!

Αιγόκερως

Τώρα είναι καλή στιγμή να επανεξετάσετε μερικές ιδέες και πεποιθήσεις σας για τη σχέση σας. Είχατε την αντίληψη ότι αφορά το άγχος για το μοίρασμα των λιγότερο επιθυμητών χαρακτηριστικών ο ένας του άλλου; Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη έκπληξη. Ο έρωτας μπορεί να είναι και διασκεδαστικός, ξέρετε!

Υδροχόος

Το καλύτερο σήμερα, είναι να αξιοποιήσετε την ενέργειά σας για να σχεδιάσετε διακοπές ή μια περιπέτεια! Εάν μάλιστα το κάνετε με ένα ξεχωριστό πρόσωπο, θα ενισχυθεί πραγματικά ο δεσμός σας. Εάν επιλέξετε να πάτε μόνοι, πιθανότατα θα γνωρίσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Ιχθύες

Σήμερα θα έχετε την αυτοπεποίθηση να εκφράσετε τα αισθήματά σας σε ένα ξεχωριστό άτομο. Εάν μπορείτε να πάτε κάπου που να μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε πραγματικά, τα υπόλοιπα θα έρθουν πολύ εύκολα. Θα ωφεληθείτε αν ενεργήσετε αυθόρμητα και δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments