Οικονομία

Click away: Λειτουργεί κανονικά και με συνέπεια, λέει ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης

Click away: Λειτουργεί κανονικά και με συνέπεια, λέει ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης
Click away: Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά μίλησε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Κανονικά και με συνέπεια λειτουργεί το click away, σύμφωνα με δηλώσεις από τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδης. Ο γενικός γραμματέας είπε την άποψή του με βάση την πρώτη εικόνα της αγοράς μέσω της συγκεκριμένης μεθόδου αγορών.

Η αγορά είναι κλειστή και δεν υπάρχει διαδικασία επανεκκίνησης με την έννοια της αυτόβουλης προσέλευσης των καταναλωτών στους εμπορικούς δρόμους και τα καταστήματα, σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη.

«Υπάρχει μια τυποποιημένη διαδικασία η οποία επιλέχθηκε για να κρατήσουμε ζωντανή την σχέση του καταναλωτή με την επιχείρηση. Είναι και μια διαδικασία η οποία αποσυμφορίζει αρκετά και τις ταχυμεταφορές οι οποίες όντως θα νιώσουν μια μεγάλη ανακούφιση τις επόμενες ημέρες. Ήδη έχουμε στοιχεία οτι παραδίδουν πολύ πιο γρήγορα τα δέματα», δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Σταμπουλίδης.

«Οι καταναλωτές εμπιστεύονται την διαδικασία και την τηρούν με μεγάλη επιτυχία. Βλέπουμε ότι καθημερινά υπάρχει μια αύξηση των όγκων των προϊόντων που παράγονται με τη μέθοδο του click away, αυτό δείχνει ότι ο κόσμος θέλει μέσα από αυτή τη διαδικασία να εξασφαλίσει τα ψώνια του», πρόσθεσε ο κ. Σταμπουλίδης.

Ενθαρρυντική η πρώτη εικόνα

«Η μέθοδος click away eίναι ενθαρρυντική. Παρουσιάζει μια ωριμότητα και των επιχειρήσεων και των καταναλωτών, οι οποίοι πλέον προσπαθούν χωρίς να ταράξουν την λειτουργία των μέτρων του περιορισμού, μπορεί και λειτουργεί. Υπάρχουν φαινόμενα και συμπεριφορές οι οποίες δεν συνάδουν με τα μέτρα, αυτές απομονώνονται». Οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί όσο οδηγούμαστε προς τις ημέρες των εορτών τονίζει ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

«Σύντομα θα ξεκινήσει η δυνατότητα όσων μένουν στα ξενοδοχεία να δέχονται το γεύμα τους μόνο στα δωμάτια. Απαγορεύεται η λειτουργία των εστιατορίων στις παραμονές και ανήμερα των εορτών. Κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να μεταβεί για διαμονή σε ξενοδοχείο τις ημέρες των γιορτών. Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή σε καμία από τις επιλογές του 13033 ή απο τις βεβαιώσεις. Όσοι διαφεύγουν σε ξενοδοχεία είναι για πολύ συγκεκριμένους λόγους (επαγγελματικούς κ.α.)», καταλήγει.

Να σημειώσουμε ότι με βάση τις ανακοινώσεις που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς το απόγευμα της Πέμπτης, το click away δεν θα επιτρέπεται σε Μάνδρα, Ελευσίνα και Ασπρόπυργο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments