Ελλάδα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ψώνισε κοστούμι μέσω click away

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ψώνισε κοστούμι μέσω click away
Άδωνις Γεωργιάδης: Η όλο νόημα ανάρτηση από το Twitter του.

Με τη μέθοδο του click away, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ψώνισε κοστούμι, προβαίνοντας και σε σχετική ανάρτηση στο Τwitter.

«Για να δω πώς λειτουργεί η παράδοση εκτός (click away) έκανα ο ίδιος τη διαδικασία και μάλιστα για να αγοράσω, κάτι δύσκολο, ένα κοστούμι από το κατάστημα που ψωνίζω. Έκανα την παραγγελία μου, μου έστειλαν μήνυμα, πήγα στην ώρα μου, πλήρωσα με την κάρτα μου. Όλα απλά και εύκολα», έγραψε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στα social media.

Ο κος Γεωργιάδης εξάλλου, έχει «υμνήσει» πολλές φορές το νέο σύστημα αγορών την ώρα που τα περιοριστικά μέτρα συνεχίζονται, τουλάχιστον μέχρι 7 Ιανουαρίου. «Το αίτημα πολλών επιχειρηματιών να ανοίξει το λιανεμπόριο και να λειτουργήσει με ραντεβού απορρίφθηκε από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων ακριβώς γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γεμίσουν οι δρόμοι και να σημειωθούν φαινόμενα συνωστισμού».

Αυτό είχε σημειώσει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τη λειτουργία της αγοράς και για το click away σε πρόσφατη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Μega. Όπως είπε, «στο εμπόριο αν ξεκινάς με γκρίνια και αρνητισμό θα πουλήσεις λιγότερο». Ο ίδιος, είχε αναφέρει ότι δοκίμασε το σύστημα του click away προκειμένου να ελέγξει τη λειτουργία του κι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο επίσημο προφίλ του στο Twitter:

Αυτό που «χρειάζεται είναι χαμόγελο και καλή διάθεση»

Μάλιστα, είχε υποστηρίξει ότι τα παράπονα που γίνονται από τους επιχειρηματίες δεν είναι γιατί δεν δουλεύει το σύστημα, αλλά γιατί δεν ανοίγουν τα καταστήματά τους. Ωστόσο έχει παρθεί η απόφαση να μην ρισκάρουμε την πανδημία, προσθέτοντας πως το σύστημα λειτουργεί αν και στην αρχή ο κόσμος ήταν μουδιασμένος.

«Έχουμε πετύχει να έχουμε έναν κάποιο τζίρο, αλλά είναι καλύτερος του μηδενός», είχε συμπληρώσει χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως «χρειάζεται χαμόγελο και καλή διάθεση». «Οι λίγοι κακοί που παραβιάζουν τους κανόνες θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ήδη, με ενημέρωσαν συνεργάτες μου ότι κάποια καταστήματα παραβιάζουν τους κανόνες της παράδοσης εκτός. Θα επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο και δεν θα ανεχτούμε καμία παραβίαση στους κανόνες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments