Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM: Το σχόλιο από τη Βίκυ Καγιά για τη συνεργασία τους

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM: Το σχόλιο από τη Βίκυ Καγιά για τη συνεργασία τους
Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM: «Πραγματικά δεν μπορώ να στο εξηγήσω, γιατί ποτέ από τη δική μου πλευρά δεν υπήρξε κάποια τέτοια τάση», σχολίασε το μέλος της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι.

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο OPEN ήταν η Βίκυ Καγιά, ένα από τα σίγουρα πρόσωπα του Star καθώς έχει συνδεθεί το όνομά της με «δυνατά» projects του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού όπως το Shopping Star και το Greece Next Top Model.

Λίγο μετά τον τελικό του τρίτου κύκλου του GNTM λοιπόν, η εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά βρέθηκε στην εν λόγω εκπομπή με σκοπό να μιλήσει για όλα. Και η αλήθεια είναι πως δεν δίστασε ενώ με τη λέξη «όλα», είναι προφανές πως υπάρχει αναφορά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου και το τι συνέβη ανάμεσά τους όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους καθώς πολλοί απόρησαν για τον λόγο που οι δύο γυναίκες αφήνουν υπονοούμενα στις δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς για τη Βίκυ Καγιά.

«Πραγματικά δεν μπορώ να στο εξηγήσω, γιατί ποτέ από τη δική μου πλευρά δεν υπήρξε κάποια τέτοια τάση. Από την πρώτη στιγμή, όταν το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα και coach η Έλενα, τις αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δύο και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τώρα τι συνέβη στο τέλος, δεν ξέρω…»

«Δεν με πήρε τηλέφωνο η Ηλιάνα, μόνο της έστειλα χαιρετίσματα και καλή αρχή κάποια στιγμή με την αδερφή της, που την πέτυχα έξω και σε ένα στόρι μου είχε στείλει ένα φιλάκι και της έστειλα καλή αρχή και ότι εύχομαι τα καλύτερα. Αλλά τι παραπάνω; Ότι στα social media πρέπει να δείχνεις την αγάπη σου; Εγώ είμαι πιο πολύ του προσωπικού. Την έχω παρακολουθήσει ελάχιστα στην εκπομπή», εξέφρασε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments