Θέσεις Εργασίας

ΔΕΔΔΗΕ προσλήψεις: Αιτήσεις για θέσεις εργασίας με ΑΣΕΠ στην Κέρκυρα

ΔΕΔΔΗΕ προσλήψεις: Αιτήσεις για θέσεις εργασίας με ΑΣΕΠ στην Κέρκυρα
ΔΕΔΔΗΕ προσλήψεις: Δυο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στην Κέρκυρα.

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου (ΔΠΠ-Η) για την Περιοχή Κέρκυρας, που εδρεύει στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων του Νομού Κέρκυρας

Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από 21/11/2020 εως και 30/11/2020.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 19/12/020 έως και 28/12/2020.

Λίγα λόγια για τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ή αλλιώς ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. διαμορφώθηκε από τον διαχωρισμό του Τμήματος Διανομής της ΔΕΗ στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμορφωθεί με την 2009/72 / ΕΚ Οδηγία της ΕΕ σε σχέση με την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Η αποστολή της εταιρείας είναι να αναλάβει τα καθήκοντα του διαχειριστή του δικτύου διανομής στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια 100% θυγατρική της ΔΕΗ Α.Ε. που συστάθηκε με τον νόμο 4001/2011, ωστόσο είναι ανεξάρτητη, διατηρώντας όλες τις απαιτήσεις ανεξαρτησίας που ενσωματώνονται εντός του παραπάνω νομοθετικού πλαισίου. Με τον παραπάνω νόμο, η ΔΕΔΔΗΕ ανέλαβε δύο διακριτές αρμοδιότητες, την Διαχείριση του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΔΔΗΕ) και τη Διαχείριση των αγορών των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών (ΜΔΝ). Η ΔΕΔΔΗΕ είναι φυσικό μονοπώλιο στην Ελλάδα και για τον λόγο αυτό οι δραστηριότητές του επιβλέπονται και ρυθμίζονται από την ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). Για τον λόγο αυτό, η ΔΕΔΔΗΕ καταρτίζει και εκτελεί Πρόγραμμα Συμμόρφωσης το οποίο εγκρίνεται από την ΡΑΕ (απόφαση 678/2014) και σε αυτό αναφέρονται όλα τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται προκειμένου να αποκλείεται οποιαδήποτε τυχόν μεροληπτική συμπεριφορά, εταιρικών πρακτικών και στρέβλωσης του ανταγωνισμού κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της.

Ως στόχοι της επιχείρησης ορίζονται η ποιότητα εξυπηρέτησης, η ποιότητα της ενέργειας, η μείωση του λειτουργικού κόστους και η προσαρμογή στις απαιτήσεις του νέου περιβάλλοντος. Βασικό έργο της εταιρείας είναι η λειτουργία, η συντήρηση και η ανάπτυξη του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, καθώς και η διασφάλιση της διαφανούς και αμερόληπτης πρόσβασης των χρηστών στο δίκτυο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments