Αθλητισμός

Κώτσιρας ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα στέλνει τον παίκτη του Αστέρα στον «Δικέφαλο»

Κώτσιρας ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα στέλνει τον παίκτη του Αστέρα στον «Δικέφαλο»
Κώτσιρας ΠΑΟΚ: Ο δεξιός μπακ του Αστέρα ενδιαφέρει τον «Δικέφαλο», αλλά τοπική ιστοσελίδα δημοσίευσε ότι υπάρχει συμφωνία.

Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι ένας από τους αξιόλογους δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος, ενώ είναι από τους λίγους -πλεόν- Έλληνες ποδοσφαιριστές που διακρίνονται σε αυτή τη θέση. Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης από τον ΠΑΟΚ, όμως, τώρα δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, η τοπική ιστοσελίδα asteraszone.gr που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της ομάδας της Αρκαδίας, δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Αστέρα και ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 27χρονου δεξιού οπισθοφύλακα.

Η ιστοσελίδα σημειώνει ότι «ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και ότι ο σύλλογος της Αρκαδίας είναι πιθανό να καρπωθεί ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ».

Σύμφωνα με το metrosport.gr, η πληροφορία πάντως δεν επιβεβαιώνεται μέχρι τώρα. Από τη δική τους πλευρά οι άνθρωποι του Αστέρα διαρρέουν ότι πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς ομως να υπάρχει περαιτέρω διαπραγμάτευση ή επίσημη πρόταση. Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο θα κινηθεί στοχευμένα και με φειδώ προκειμένου να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές στις θέσεις που έχει ελλείψεις, χωρίς, όμως, οικονομικές υπερβάσεις.

Εν τω μεταξύ, σήμερα έγινε γνωστό ότι συνεργασία με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ θα έχει ο Βασίλης Χατζηαποστόλου. Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι συνεργάτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αλλά όχι σε διοικητικό πόστο. Ο κ. Χατζηαποστόλου θα κάνει επαφές για οτιδήποτε αφορά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα, θα είναι δηλαδή συντονιστής δικτύου συνεργατών των «ασπρόμαυρων» στη Βόρεια Ελλάδα.

Τέλος, εξελίξεις φαίνεται ότι θα υπάρξουν και με τον Λάζαρο Λάμπρου, που αναμένεται να επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Τβέντε της Ολλανδίας. Ο στόχος είναι να ενσωματωθεί ο ποδοσφαιριστής στο πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ από την ερχόμενη εβδομάδα.

Έτσι, ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει στα χέρια του άλλη μια ποιοτική λύση στα εξτρέμ, ενώ από ό, τι φαίνεται αυτό δεν θα αλλάξει τη μεταγραφική πολιτική σε σχέση με ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση. Ο ΠΑΟΚ θα εξακολουθήσει να ψάχνει στην αγορά για παίκτες στα πλάγια της επίθεσης και αν βρεθεί κάτι καλό, θα το «χτυπήσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments