Αθλητισμός

Ολυμπιακός ρόστερ: Ο Μαρτίνς στηρίζει Σουντανί και Κάιπερς – Ο Μπρούμα «ξύπνησε» την κατάλληλη ώρα

Ολυμπιακός ρόστερ: Ο Μαρτίνς στηρίζει Σουντανί και Κάιπερς – Ο Μπρούμα «ξύπνησε» την κατάλληλη ώρα
Ολυμπιακός ρόστερ: Στα τελευταία ματς έχουν κάνει το step up και έτσι ο Μαρτίνς μπορεί να ψάξει για λιγότερους παίκτες μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι χρειάζεται περισσότερους παίκτες από τους λεγόμενους βασικούς για να τα βγάλει πέρα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη το επόμενο διάστημα. Στα τελευταία ματς έχουν κάνει το step up κάποιοι από τους αναπληρωματικούς και έτσι ο Μαρτίνς μπορεί να ψάξει για λιγότερους παίκτες μέσα στον Ιανουάριο.

Σε αυτό το θέμα αναφέρεται η Sportday. Σύμφωνα με την καθημερινή αθλητική εφημερίδα: «Δεν είναι μόνο ο Μπρούμα που ανατρέπει τον όποιο σχεδιασμό στον Πειραιά για εξτρέμ. Είναι και ο Σουντανί, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενος αγώνα και ο Μαρτίνς προτιμάει αυτόν και τον Κάιπερς ως εναλλακτικές του Ελ Αραμπί και τον Χασάν. Ξέρει ότι ο Αφρικανός και ο Βέλγος νοιάζονται πολύ για τη δική του γνώμη επειδή για τον πρώτο εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο διαζυγίου τον Ιανουάριο, ενώ κράτησε τον δεύτερο το καλοκαίρι και του έδωσε ευκαιρίες. Ουσιαστικά, ο Μαρτίνς έδειξε τις επιθυμίες του. Θέλει μόνο αριστερό μπακ. Για τις υπόλοιπες θέσεις θεωρεί ότι είναι καλυμμένος».

Σύμφωνα με άλλα, βέβαια, δημοσιεύματα ο Μάρτινς και το επιτελείο του Ολυμπιακού που ασχολείται με τις μεταγραφές, σκέφτονται ότι θα ήθελαν και έναν παίκτη στα δεξιά της άμυνας, έτσι ώστε η θέση να είναι πλήρως καλυμμένη.

«Ο Αντουάν Κόντε φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, οι οποίοι όμως δεν έχουν σε προτεραιότητα την απόκτηση παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο έμπειρος παίκτης αγωνίζεται στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την εφετινή σεζόν μετράει επτά συμμετοχές. Ο Γάλλος παίκτης είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τους νταμπλούχους Ελλάδος, οι οποίοι όμως δεν κινήθηκαν για την απόκτησή του», γράφει το novasports.gr, θυμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί για τον Γάλλο αμυντικό ξανά.

Όπως και να έχει, ο Ιανουάριος θα είναι «καυτός» μεταγραφικά για τον Ολυμπιακό αφού σίγουρα θα έρθει παίκτης στα αριστερά μετά την απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ρούμπεν Βινάγκρε που είναι δανεικός από τη Γουλβς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments