Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με τον Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με τον Βιγιαφάνιες
Παναθηναϊκός: Ο Αργεντινός ανεξαρτήτως αν είχε μείνει κρυφό ρεπορταζιακά, είχε πρωτοστατήσει στα όσα είχαν γίνει στο «Καραϊσκάκης» και ο Ρουμάνος δεν το είχε ξεχάσει.

Πολλή ένταση στον Παναθηναϊκό από την Τούμπα. Ανεξαρτήτου το αγωνιστικό, αφού πλέον αυτά είναι ξεκάθαρα και προς κριτική δημοσίως. Ασχέτως αν είχε δίκιο, αν «φόρτωσε», αν οτιδήποτε, η δήλωσε του Μπόλονι για τον Βιγιαφάνιες μετά το ντέρμπι είναι (αυτο)καταστροφική.

Ο Αργεντινός όπως αναφέρει και το sportime.gr, ανεξαρτήτως αν είχε μείνει κρυφό ρεπορταζιακά, είχε πρωτοστατήσει στα όσα είχαν γίνει στο «Καραϊσκάκης» και ο Ρουμάνος δεν το είχε ξεχάσει. Γκρινιάζει, μουρμουρίζει ακόμη και στις προπονήσεις, εξ ου και το «πρόβλημα συμπεριφοράς» που επισήμανε ο Μπόλονι. Το θέμα όμως είναι πως ο «Βίγια» δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν αρκετοί που συμμερίζονται και την άποψη και τα συναισθήματά του.

Και η επιλογή, αυθόρμητη ή όχι, προϊόν φόρτισης ή όχι, του Μπόλονι να ξεσπαθώσει κατά του πλέον ακριβοπληρωμένου του ρόστερ και δύναμη επιρροής στα αποδυτήρια δεν ήταν έξυπνη. Και δεδομένα, θα την βρει μπροστά του. Σήμερα, αύριο, μεθαύριο, αυτά όλα, αν φύγουν από τα στενά των αποδυτηρίων και βγουν σε κοινή θέα, τότε το παιχνίδι χάθηκε. Και συνήθως, πέραν της ομάδας, ο χαμένος σε τέτοια παιχνίδια είναι ο ένας, όχι οι πολλοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments