Ελλάδα

Επική ανακοίνωση σε πολυκατοικία για το κλέψιμο ενός χαλιού

Επική ανακοίνωση σε πολυκατοικία για το κλέψιμο ενός χαλιού
«Μπορεί να μην σας είδε κάποιος από την πολυκατοικία, αλλά σας είδε ο Θεός» έγραψε στο σημείωμα η νοικάρισσα.

Κατά καιρούς διάφορες ανακοινώσεις σε εισόδους πολυκατοικιών μας έχουν χαρίσει άφθονο γέλιο, η τελευταία όμως που κάνει το γύρω του διαδικτύου ίσως είναι η καλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ. Αφορά την κλοπή των χαλιών μιας νοικάρισσας, της κ. Χαρούλας, τα οποία όπως φαίνεται ήταν απλωμένα στο μπαλκόνι και εξαφανίστηκαν.

Την ανακοίνωση έγραψε μια άλλη νοικάρισσα, λογικά γνωστή της κ. Χαρούλας, η κ. Σούλα, η οποία γράφει τα εξής: «Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Όποιος πήρε τα χαλιά της κ. Χαρούλας να τα φέρει πάλι πίσω. Μπορεί να μην σας είδε κάποιος από την πολυκατοικία, αλλά σας είδε ο Θεός. Δεν τον φοβάστε καθόλου;».

Δείτε την παρακάτω:

Αυτές είναι οι πιο αστείες ανακοινώσεις σε εισόδους πολυκατοικιών:

Βεβαίως δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας και άλλες ανακοινώσεις, με τους ενοίκους και τους διαχειριστές να επιλέγουν να αφήνουν τα σημειώματα στην πόρτα για πιο εύκολη επικοινωνία. Έτσι, βρήκαμε τα τρία καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω. Το πρώτο πρόκειται για την ανακοίνωση ενός ένοικου που ήθελε απόλυτη ησυχία την ώρα των ειδήσεων, το δεύτερο για τον ένοικο που ζητούσε νέα air-condition επειδή τα παλιά έκαναν φασαρία και το τρίτο για ένα ποντίκι που έκοβε βόλτες.

Ο ένοικος που θέλει απόλυτη ησυχία όταν βλέπει ειδήσεις:

Ο ένοικος που θέλει καινούρια air-condition σε όλη την πολυκατοικία. Αλλιώς ζητά από τους άλλους ενοίκους να τα κλείνουν. Ωστόσο, η «παράκλησή» του δεν έπιασε τόπο, καθώς ο κάτοχος των παλιών air-condition ζήτησε να του το αλλάξει ο απαιτητικός γείτονας:

Το ποντίκι που “έμενε” στην πολυκατοικία από τον Αύγουστο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments