Lifestyle

Άννα – Μαρία Ψυχαράκη: «Όλα αυτά που είδατε από μένα ήταν αλήθεια»

Άννα – Μαρία Ψυχαράκη: «Όλα αυτά που είδατε από μένα ήταν αλήθεια»
Άννα - Μαρία Ψυχαράκη: Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη.

Τίτλους τέλους έριξε το  τo βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου, με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να είναι η μεγάλη νικήτρια των 100.000 ευρώ. Η δικηγόρος από την Κρήτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την 3μηνη εμπειρία της στο σπίτι του “Μεγάλου Αδελφού” και τις σχέσεις με τους πρώην συγκατοίκους της.

«Αυτό ήμουν, αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω. Έχω ένα χάρισμα διορατικότητας… Με το που θα δω έναν άνθρωπο, βλέπω και την καρδιά του. Ήταν πολύ δύσκολα και πολύ όμορφα μέσα στο σπίτι. Ωραιοποιώ τις δυσκολίες, ώστε να επιβιώνω. Η ζωή είναι ωραία όταν είναι δύσκολη» είπε μεταξύ άλλων η 36χρονη. «Με είχαν παρεξηγήσει. Δέθηκα πολύ με το σπίτι του Big Brother. Όλα αυτά που είδατε από μένα ήταν αλήθεια. Ίσως ήμουν η μόνη από τους συγκατοίκους που δεν είδαν αυτό το έπαθλο ως χρηματικό. Το έβλεπα ως έπαθλο αγάπης, το έλεγα συνέχεια. Ήμουν πολύ κοντά με τον Jay, δεν ήταν Έλληνας. Εγώ τον αγάπησα».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι προσπαθούσε να βρει τρόπους να κάνει τους άλλους να γελάσουν: «Πάντα δικαιολογούσα τους συγκατοίκους μου και τους έδινα αγάπη. Δεν με απασχολεί ποιος με συμπαθούσε και ποιος όχι. Δεν συμβαδίζουμε με όλους τους χαρακτήρες. Προσπαθούσα να βρίσκω τρόπους να τους κάνω όλους να γελάσουν. Πήγα εκεί για να περάσω τα όμορφα μου μηνύματα, να τους μάθω πράγματα, όσα μου έχουν μάθει και εμένα άνθρωποι που έχω έρθει σε επαφή. Ένιωσα πολλές φορές ότι μου πατούσαν τις αξίες μου, ότι μου τις κατέστρεφαν. Αλλά πάντα τους δικαιολογούσα» ανέφερε η Κρητικιά.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Άννα – Μαρία Ψυχαράκη μπήκε στο στούντιο του «Big Brother» και μίλησε για τα πρωτόγνωρα συναισθήματά της, ευχαριστώντας τον κόσμο που τη στήριξε. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, θα το συνειδητοποιήσω. Αγαπώ όλο τον κόσμο. Ο κόσμος με ψήφισε και τον ευχαριστώ γιατί έδωσε χρήματα για μένα, που είμαστε τώρα σε δύσκολες εποχές. Εγώ δεν είμαι αχάριστη, ποτέ δεν υπήρξα αχάριστη γιατί έχω μάθει από τους γονείς μου αυτό το πράγμα. Έχω μάθει να παίρνω αγάπη και να δίνουμε αγάπη στον κόσμο. Ευχαριστώ πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments