Αθλητισμός

Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε Παναθηναϊκός: Γράφουν για “πράσινο” ενδιαφέρον στο Βέλγιο

Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε Παναθηναϊκός: Γράφουν για “πράσινο” ενδιαφέρον στο Βέλγιο
Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε Παναθηναϊκός: Οι Βέλγοι γράφουν για ενδιαφέρον του Λάζλο Μπόλονι για τον παίκτη της Αντβέρπ.

Σε λίγες ημέρες ξεκινάνε και πάλι οι μεταγραφές και ήδη οι ομάδες καταστρώνουν τα πλάνα τους για τον Ιανουάριο. Φυσικά ο Παναθηναϊκός δεν αποτελεί εξαίρεση. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ προκειμένου να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, αλλά σίγουρα θα ήθελε να γίνουν κάποιες προσθήκες.

Όπως φαίνεται ο έμπειρος τεχνικός έχει αναλάβει προσωπικά κάποιες περιπτώσεις παικτών που τους γνωρίζει καλά. Μια τέτοια είναι ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε. Πρόκειται για τον Καμερουνέζο εξτρέμ που αγωνίζεται στο Βέλγιο με τη φανέλα της Αντβέρπ. Το συγκεκριμένο σενάριο ήρθε στη δημοσιότητα μετά την αποκάλυψη της Βελγικής ιστοσελίδας “walfoot.de”, η οποία μάλιστα χαρακτηρίζει το ρεπορτάζ της ως αποκλειστικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπόλονι όχι απλά γνωρίζει τον παίκτη, αλλά έχει συνεργαστεί ξανά μαζί του για ένα διάστημα.

Μιλάνε για επαφή οι Βέλγοι

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, μπορεί να συναντήσει τον Λάζλο Μπόλονι σύντομα! Έχοντας μείνει στο περιθώριο της Αντβέρπ ο Καμερουνέζος διεθνής μπορεί να φύγει το χειμώνα, για να πάει κάπου που θα βρει χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα. Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, ίσως συναντήσει τον Λάζλο Μπόλονι αυτό το χειμώνα. Δεν ανανέωσε με την Αντβέρπ το περασμένο καλοκαίρι μετά από τρεις σεζόν στον πάγκο της και ο Ρουμάνος βρήκε γρήγορα δουλειά στη Γάνδη.

Μετά από 25 μέρες υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό στις 20 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, απεσταλμένοι του ελληνικού συλλόγου θα φτάσουν στο Μποσουίλ σύντομα για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε.

Ο Μπόλονι έχει σε εκτίμηση τον 24χρονο εξτρέμ και γνωρίζει πώς να πάρει τα περισσότερα απ’ αυτόν. Ο Καμερουνέζος είναι ένα σημαντικό πιόνι για την Αντβέρπ. Οι ντρίπλες, η ταχύτητα, η τεχνική και τα κοντρόλ του, τον έκαναν ένα απ’ τα σημαντικότερα στοιχεία επί ημερών Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός χωρίς αμφιβολία θα ήθελε να έχει τον πρώην παίκτη του και να επανενωθούν στην Ελλάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments