Διεθνή

Ιλινόι πυροβολισμοί: Νεκροί και τραυματίες σε αίθουσα μπόουλινγκ

Ιλινόι πυροβολισμοί: Νεκροί και τραυματίες σε αίθουσα μπόουλινγκ
Ιλινόι πυροβολισμοί: «Έχουμε τρεις νεκρούς», ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Αστυνομίας.

Τραγωδία στο Ρόκφορντ του Ιλινόι των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωμα με αναφορές από τα αμερικάνικα ΜΜΕ, υπάρχουν τρεις νεκροί και τουλάχιστον ισάριθμοι τραυματίες μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν σε αίθουσα μπόουλινγκ. Ο επικεφαλής της Αστυνομίας δήλωσε ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη, ενώ επιβεβαίωσε τον αριθμό των τριών νεκρών.

Δείτε βίντεο από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί

Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί, σύμφωνα με το ABC, είναι ένας 37χρονος λευκός άνδρας. «Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχουμε τρεις νεκρούς», είπε ο επικεφαλής τηςΑστυνομίας Νταν Ο’ Σέι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που οργανώθηκε επιτόπου. Κατά τον ίδιο, άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. «Συλλάβαμε έναν ύποπτο. Αυτά έχουμε πάνω-κάτω προς το παρόν», δήλωσε ο κ. Ο’ Σέι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Η αίθουσα όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο ανέβασε στο Facebook ένα μήνυμα δύο λέξεων: «Παρακαλούμε προσευχηθείτε». Κατά πηγές προσκείμενες στην Αστυνομία που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, δεν πιστεύεται ότι επρόκειτο για έγκλημα εκ προμελέτης.

Η Αστυνομία, πάντως, έχει δώσει οδηγίες οι πολίτες να αποφεύγουν να πηγαίνουν στο σημείο όπου βρίσκεται η αίθουσα μπόουλινγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments