Lifestyle

Η μοναδική φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η μοναδική φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου ήταν πραγματικά λαμπερή.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ ακόμα και σήμερα οι ταινίες όπου πρωταγωνίστησε κάνουν θραύση. Η αγαπημένη ηθοποιός πόζαρε πολλές φορές για τον Κλεισθένη Δασκαλάκο, τον φωτογράφο που μας έχει χαρίσει μερικές από τις ωραιότερες και πιο εμβληματικές φωτογραφίες της Αλίκης.

Ο φωτογράφος πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο της αγαπημένης ηθοποιού. Με αφορμή τις ημέρες των γιορτών, ο φωτογράφος ανέβασε μία φωτογραφία της Αλίκης από κάποια Χριστούγεννα. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι γιορτινή και εντυπωσιακή, φοράει γούνα και λαμπερά κοσμήματα, ενώ κρατά ένα ποτήρι σαμπάνια.

Μάλιστα, το έχει υψώσει σαν να κάνει πρόποση. «Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, Αλίκη», γράφει το χειρόγραφο. Η συγκεκριμένη φωτογραφία μοιάζει να είναι χριστουγεννιάτικη κάρτα. Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε στη συνέχεια και ο λογαριασμός του Γιάννη Παπαμιχαήλ, που είναι αφιερωμένος στη μητέρα του. Στη λεζάντα της φωτογραφία, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε: «Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!!!».

Δείτε τη λαμπερή φωτογραφία

View this post on Instagram

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial)

Η φωτογραφία, όπως είναι φυσικό, έχει πάνω από δύο χιλιάδες likes, ενώ πολλοί είναι αυτοί που γράφουν ότι τους λείπει πολύ. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή το 1996, ενώ λίγα χρόνια πριν είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στον Ζάχο Χατζηφωτίου μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Μάλιστα, σε εκείνη τη συνέντευξη ο παρουσιαστής ήταν, στην ουσία, «διακοσμητικός» αφού οι δύο ηθοποιοί και ζευγάρι για πολλά χρόνια μιλούσαν μεταξύ τους.

Μάλιστα, η Αλίκη έδειξε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι τους είχαν βάλει να κάθονται μακρυά και δεν μπορούσε να του κρατήσει το χέρι.

Ο Δημήτρης Παπαμιχάηλ, σε μία σπάνια δημόσια εξομολόγηση, της είπε κάποια στιγμή συγκινημένος ότι «ξέρεις πάρα πολύ καλά ανεξάρτητα από διάφορους κύκλους ότι όταν είμαστε μαζί τα βρίσκουμε πάντα. Και ξέρεις τα αισθήματά μου απέναντί σου. Και εγώ ξέρω τα δικά σου. Άλλωστε μας συνδέει ένα παιδί και αυτό τα λέει όλα».

Λίγο νωρίτερα, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, του είχε πει με δάκρυα στα μάτια: «Θυμάσαι πως αρχίσαμε; Πως σταματήσαμε μαζί σε ένα σημείο; Και πως μετά ξανά αρχίσαμε; Και ένα θα σου πω και να το θυμάσαι: Εμείς οι δύο μαζί θα φύγουμε. Δεν ξέρω ποιος θα φύγει πρώτος, αλλά θα ήθελα να φύγουμε μαζί κάποια στιγμή. Μη μου την σκάσεις… αλίμονό σου!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments