Lifestyle

Survivor 2020: Το παιχνίδι επιβίωσης ξεκίνησε και το Twitter πήρε φωτιά

Survivor 2020: Το παιχνίδι επιβίωσης ξεκίνησε και το Twitter πήρε φωτιά
Survivor 2020: Το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης επέστρεψε ανανεωμένο.

Ο τέταρτος κύκλος του Survivor έκανε πρεμιέρα σήμερα Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΙ και ήδη οι χρήστες του Twitter είχαν πολλά να πουν. Για αυτό και έκαναν μερικές χιουμοριστικές αναρτήσεις για το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης.

Το Survivor είναι εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Στην παρουσίαση φέτος είναι ο Γιώργος Λιανός και όχι ο Σάκης Τανιμανίδης. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και Διάσημοι και Μαχητές ζουν ήδη τις πρώτες τους μέρες στον Άγιο Δομίνικο και έχουν δείξει πως μπήκαν στο παιχνίδι για να κερδίσουν. Η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα έχουν φορέσει τα περιβραχιόνιά τους κι έχουν βουτήξει στα βαθιά.

Ακολουθούν μερικά από τα tweets για τον νέο κύκλο του Survivor:

Το Survivor λοιπόν, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.15. 20 παίκτες, αμέτρητες οι προκλήσεις, ένας ο νικητής.

Τι είναι το Survivor;

Το Survivor Ελλάδας είναι η ελληνική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης Survivor και είναι βασισμένο στην πρωτότυπη εκδοχή Expedition Robinson από τη Σουηδία. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και μέχρι σήμερα έχει προβάλλει πολλούς κύκλους. Το έπαθλο του νικητή στους δύο πρώτους κύκλους ήταν 200.000 ευρώ, στον τρίτο 250.000, στον τέταρτο 150.000, ενώ από τον πέμπτο και μετά 100.000 ευρώ.

Οι πρώτοι κύκλοι προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ενώ στις αρχές του 2017 τα δικαιώματα του reality αγόρασε το ΣΚΑΙ, ο οποίος μετέδωσε τον πέμπτο κύκλο, και λόγω υψηλής αποδοχής και τηλεθέασης από το κοινό, το παιχνίδι συνεχίστηκε και το 2018 και το 2019. Στην Κύπρο, το Survivor προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ, ταυτόχρονα με τον ΣΚΑΙ στην Ελλάδα.

Την παρουσίαση των πρώτων δύο κύκλων ανέλαβε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, του τρίτου κύκλου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, του τέταρτου ο Γιάννης Αϊβάζης, του 5ου έως τον 7ο ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ στον 6ο και τον 7ο κύκλο δεύτερος παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Λιανός. Οι δυο πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στην Μαλαισία, ο 3ος στον Παναμά, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ ο 5ος, ο 6ος, ο 7ος και ο 8ος κύκλος στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments