Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [28/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [28/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [28/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [28/12/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει τους ανθρώπους κοντά, με μερικούς πολύ ευχάριστους τρόπους. Δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον για να βγείτε, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα κάνετε κοινότυπες συζητήσεις. Ακονίστε λίγο το μυαλό σας, δείτε την ευρύτερη εικόνα και σκεφτείτε κάτι ευφάνταστο.

Ταύρος

Οι συγκεντρώσεις ή οι κοινωνικές εκδηλώσεις μέσω διαδικτύου, μπορεί να κρύβουν μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς. Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει κάποιο πρόσωπο που σας βρίσκει γοητευτικούς, να μάθει τι κρύβεται πίσω από το μυστηριώδες ύφος σας. Αυτή η επαφή φαίνεται να έχει μέλλον.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς… Αλλά οι άλλοι δεν θα ανταποκριθούν, αν απλά κάθεστε και δεν μιλάτε. Θα πρέπει να σας ακούσουν. Εάν έχετε το χάρισμα του λόγου, χρησιμοποιήστε το για να δείξετε σε όλους πόσο υπέροχοι είστε.

Καρκίνος

Μην κάθεστε άπραγοι αν επιθυμείτε πραγματικά μια νέα γνωριμία. Το πλανητικό σκηνικό σας παροτρύνει να σηκωθείτε από τον καναπέ και να εκθέσετε τον εαυτό σας. Μόλις έλξετε την προσοχή κάποιου/κάποιας, μην σταματήσετε να μιλάτε μέχρι να σας ζητήσει να βγείτε.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια πιο πνευματώδη αίσθηση στην ερωτική σας ζωή. Ξεχάστε τις τετριμμένες συζητήσεις και οτιδήποτε επιφανειακό. Αντίθετα, αναφέρετε αποσπάσματα που σας έχουν κάνει εντύπωση σε βιβλία που έχετε διαβάσει. Έτσι θα τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Παρθένος

Αν κάποιο άτομο σας έχει ερωτευθεί, δεν είναι καλή ιδέα να ταράξετε τα νερά σήμερα. Επικρατεί μια ατμόσφαιρα ιδεαλισμού και τελειότητας που κάνει το εν λόγω άτομο τρελό για εσάς. Εάν αυτό σας βαραίνει, ίσως χρειαστεί να πείτε κάτι. Αλλά μην αγχώνεστε, θα του περάσει σε λίγες μέρες.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό σας βάζει σε μια αισιόδοξη και ελαφρώς σουρεαλιστική διάθεση. Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά στον έρωτα, έχετε τόση αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας που δεν καταλάβετε την απροθυμία κάποιου/κάποιας να βγει μαζί σας.  Καλό θα ήταν να μην ρίξετε τα δίκτυα σας πολύ ψηλά. Κρατήστε χαμηλό προφίλ.

Σκορπιός

Αν τελευταία περάσατε δοκιμασίες στην ερωτική σας ζωή, σήμερα η κατάσταση βελτιώνεται. Ωστόσο, αλλάξτε την επιλογή σας να βγαίνετε μόνο με άτομα υψηλής κοινωνικής ή οικονομικής κατάστασης. Δώστε σημασία στον εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τις ονειροπολήσεις, τόσο για εσάς όσο και για το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Εάν το κάνετε και οι δύο συνειδητά, θα περάσετε τέλεια. Αυτό μπορεί να γίνει επικίνδυνο, μόνο αν δεν το συνειδητοποιήσετε και παρασύρεστε από μη ρεαλιστικές ελπίδες και προσδοκίες.

Αιγόκερως

Αν γνωρίσετε κάποιο άτομο σήμερα, προσέξτε να μην παρασυρθείτε. Το πλανητικό σκηνικό θα το κάνει να φαντάζει τέλειο στα μάτια σας. Μπορεί να θεωρήσετε ότι θέλετε να περάσετε μαζί το υπόλοιπο του βίου σας, ακόμη και αν το γνωρίζετε λίγες ώρες. Μην βιάζεστε. Αφήστε λίγο χρόνο να περάσει πριν προσφέρετε την καρδιά σας.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό κάνει τη μέρα ιδανική για έρωτα. Αλλά μην βιάζεστε! Μην πάτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και ξεστομίσετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται. Ανοίξτε πρώτα μια συζήτηση και στη συνέχεια κάντε τη πιο πνευματώδη. Αν συμμετέχει, έχετε την ευκαιρία να το εντυπωσιάσετε.

Ιχθύες

Σήμερα ο έρωτας παίρνει μια πιο πνευματική και αφηρημένη υπόσταση. Το πλανητικό σκηνικό παρακινεί τους ανθρώπους περισσότερο να σκέφτονται τον έρωτα παρά να ενεργούν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αλλά μην ανησυχείτε, έχετε την ικανότητα να τα παρακάμψετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments