Διεθνή

Εμβολιάστηκε η Καμάλα Χάρις

Εμβολιάστηκε η Καμάλα Χάρις
Καμάλα Χάρις: Στην εκλεγμένη αντιπρόεδρο των ΗΠΑ χορηγήθηκε το εμβόλιο της Moderna, ενώ πριν από μία εβδομάδα ο Τζο Μπάιντεν έλαβε το εμβόλιο της Pfizer.

Η εκλεγμένη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις έκανε το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό. «Αυτό ήταν εύκολο» είπε η Καμάλα Χάρις αμέσως μετά τον εμβολιασμό της. «Ευχαριστώ. Ίσα που το ένιωσα». Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Moderna, ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών το μεσημέρι της Τρίτης (τοπική ώρα) στο Ιατρικό Κέντρο της Ουάσιγκτον.

«Θέλω να σας ενθαρρύνω όλους να κάνετε το εμβόλιο. Είναι σχετικά ανώδυνο, συμβαίνει πολύ γρήγορα και είναι ασφαλές» δήλωσε το δεξί χέρι του Τζο Μπάιντεν, που σε 20 ημέρες θα περάσει και επίσημα το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Με το εμβόλιο «σώζονται κυριολεκτικά ζωές»

«Κυριολεκτικά, με αυτό σώζονται ζωές. Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες. Και είναι οι επιστήμονες που το δημιούργησαν και ενέκριναν αυτό το εμβόλιο» είπε η Καμάλα Χάρις. «Οπότε, τους εκλιπαρώ όλους:  Όταν έρθει η σειρά σας, εμβολιαστείτε. Είναι για να σώσετε τη ζωή σας, τη ζωή των μελών της οικογένειάς σας, τη ζωή της κοινότητάς» είπε.

Ο Τζο Μπάιντεν έκανε το εμβόλιο της περασμένη εβδομάδα. Ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος έλαβε το εμβόλιο της Pfizer. «Αυτό που θέλω να πω είναι πως χρωστάμε σε αυτούς τους ανθρώπους πάρα πολλά», είπε ο Τζο Μπάιντεν μετά τον εμβολιασμό. «Οι επιστήμονες και οι άνθρωποι που το έστησαν όλο αυτό, οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή, οι άνθρωποι που έλαβαν μέρος στις κλινικές δοκιμές… είναι απλά εκπληκτικό», συνέχισε.

Όπως είπε μάλιστα ο Τζο Μπάιντεν, «μακάρι να είχαμε τον χρόνο να σας ξεναγήσω σε όλο το νοσοκομείο, να δείτε πόσο πολυάσχολοι και εκπληκτικοί είναι όλοι τους. Και σας χρωστάμε πολλά. Αλήθεια σας χρωστάμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments