Lifestyle

Η νέα παίκτρια που μπαίνει στο survivor είναι πιο καυτή από την Κρεμλίδου

Η νέα παίκτρια που μπαίνει στο survivor είναι πιο καυτή από την Κρεμλίδου
Survivor: Νέες παρουσίες στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να χαροποιήσουν τον ανδρικό πληθυσμό που θα έχει πολλούς λόγους να παρακολουθήσει το πρόγραμμα.

Η νέα είσοδος στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό που δεν έχει παράπονο με τις ήδη υπάρχουσες παίκτριες. Απεναντίας ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις σέξι παρουσίες θα χτυπήσει κόκκινο καθώς η νέα παίκτρια είναι πολύ καυτή.

Η Acun Media συμφώνησε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το μοντέλο θα προστεθεί και αυτό πιθανότατα στην ομάδα των Διάσημων. Η ξανθιά καλλονή, η οποία υπήρξε το αντίπαλο δέος στην Ιωάννα Τούνη στο πρώτο My Style Rocks, είχε ξανά στο παρελθόν πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως φέτος πρώτη φορά, μετά το διαζύγιό της, είπε τελικά το ναι και θα ταξιδέψει και αυτή στο νησί του Survivor, όπως αποκάλυψε το Πρωινό του ANT1.

Η πρώην παίκτρια του My style rocks, μίλησε για τον  χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Σαν άνθρωποι δεν έχουμε χωρίσει! Υπάρχει πολλή αγάπη και από τις δύο πλευρές και οφείλουμε ο ένας στον άλλο αυτό που είμαστε σήμερα. Πάντα στη σχέση μας υπήρχε σεβασμός και αληθινό ενδιαφέρον και από τους δύο και προχωρούσαμε μαζί σε όλα».

Αλλά δεν σταματάει εκεί

Εκτός από την πρώην παίκτρια του My style Rocks, άλλη μία εντυπωσιακή είσοδος αναμένεται να ταράξει τα νερά στον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για την δημοσιογράφο και πρώην παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μάλιστα έκανε πριν λίγες ημέρες και το πάρτι αποχαιρεστισμού στους φίλους της, λίγο πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο, αναρτώντας στιγμιότυπα στα προσωπικά της social media.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments