Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι γίνεται με τη θέση του σέντερ φορ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι γίνεται με τη θέση του σέντερ φορ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Πειραιώτες ψάχνουν για φορ, όμως, υπάρχουν κάποιες βασικές προϋποθέσεις που μικραίνουν τη λίστα των υποψήφιων.

Ο Ολυμπιακός θεωρείται δεδομένο ότι μέσα στον Ιανουάριο θα κινηθεί για σέντερ φορ. Άλλωστε, υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διαθέτουν επιλογές για τη θέση.

Στο θέμα της απόκτησης σέντερ φορ αναφέρεται και το Sportime. Μάλιστα, η καθημερινή αθλητική εφημερίδα αναφέρεται και σε έναν πρώην «ερυθρόλευκο». Γράφει χαρακτηριστικά: «Ένα μήνα εδώ γραμμένο πως ο Ολυμπιακός θα πάρει φορ. Ο Μαρτίνς ο ίδιος το επιβεβαίωσε αμέσως μετά την επιστροφή στις προπονήσεις. Επιλογή, δεν έχει γίνει. Όσοι έχουν ελληνική εμπειρία φιγουράρουν πρώτοι, χρονικά και μόνο, στόχοι. Για διάφορους λόγους όμως, κανείς εξ αυτών δεν τυγχάνει της αποδοχής του Μαρτίνς ή του οικονομικού πλαισίου που έχει θέσει ο σύλλογος. Ίσως, μόνο, ο Γκερέρο. Πολύ ίσως όμως…».

Μερικά λόγια για τον Γκερέρο

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο Μαρτίν είναι Ισπανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Γκερέρο γεννήθηκε στο Τολέδο της Καστίλλη-Λα Μάντσα. Τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στη δεύτερη ομάδα της Αλμπαθέτε, με την οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Τερθέρα Ντιβισιόν. Στις 9 Ιανουαρίου του 2010, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, η οποία αγωνιζόταν τότε στη Σεγούντα Ντιβισιόν. Συνολικά, παρέμεινε στην Αλμπαθέτε έως και το 2011.

Το καλοκαίρι του 2011, ο Γκερέρο εντάχθηκε στην Σπόρτινγκ Χιχόν, όμως αρχικά αγωνίστηκε στη Β’ ομάδα, η οποία αγωνιζόταν, εκείνη την περίοδο, στη Σεγούντα Ντιβισιόν Β. Στις 12 Απριλίου του 2012, αγωνίστηκε γα πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα, παίζοντας για 25 λεπτά κόντρα στη ΣΝ Νουμάνθια, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2, οι οποίες τότε βρίσκονταν στη Σεγούντα Ντιβισιόν.

Στις 6 Ιανουαρίου του 2013, στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Οβιέδο, για τις Β ομάδες, σκόραρε και τα τέσσερα γκολ, στον θρίαμβο της ομάδας του, η οποία νίκησε 4-1. Περίπου έναν μήνα αργότερα, πέτυχε και το πρώτο του γκολ, με την πρώτη ομάδα της Χιχόν, νικώντας τη Ντεπορτίβο Λούγο 2-1.

Περίπου από το καλοκαίρι του 2013, ο Γκερέρο έγινε στέλεχος κυρίως της πρώτης ομάδας, βοηθώντας τη σεζόν 2014-15, σημειώνοντας 11 γκολ σε 36 αγώνες.

Στις 23 Αυγούστου του 2015, έκανε το ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβισιόν, σε έναν αγώνα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, με τελικό σκορ 0-0. Σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Πριμέρα Ντιβισιόν στις 19 Οκτωβρίου, στην ισοπαλία με 3-3 εναντίον της Γρανάδα. Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, αποχώρησε το 2016.

Στις 27 Ιουνίου του 2016, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Λεγανές, η οποία τότε ήταν νεοφώτιστη στην Πριμέρα Ντιβισιόν.[10] Επί δύο σεζόν κατάφεραν να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία, τερματίζοντας στη 17η θέση. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2018 αποχώρησε από την ομάδα, ύστερα από 53 αγώνες πρωταθλήματος και 9 γκολ.

Στον Ολυμπιακό

  • Στις 13 Ιουνίου 2018, ο Γκερέρο μετακόμισε για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία του στο εξωτερικό, αφού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
  • Στις 9 Αυγούστου, σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 4–0 εναντίον της Λουκέρνης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
  • Στις 30 Ιουλίου 2019, σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 4–0 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Στις 31 Ιανουαρίου 2020, μετακινήθηκε με εξάμηνο δανεισμό στην ΚΝ Λεγανές.
  • Από τον Σεπτέμβριο του 2020 αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από τη μεταγραφή του από την ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments