Lifestyle

Αννίτα Ναθαναήλ: Μας είχαν κλέψει μετά από διακοπές Χριστουγέννων

Αννίτα Ναθαναήλ: Μας είχαν κλέψει μετά από διακοπές Χριστουγέννων
Αννίτα Ναθαναήλ: Την αποκάλυψη ότι παλιότερα η οικογένειά της είχε πέσει θύμα κλοπής έκανε η πρώην παρουσιάστρια.

Την άσχημη έκπληξη που βίωσε η οικογένειά της μετά από κάποιες γιορτές Χριστουγέννων αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ. Η πρώην παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Love It, ενώ τραγούδησε και τα «Τρίγωνα Κάλαντα» για τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Η Αννίτα Ναθαναήλ είπε αρχικά πως «όσο ακόμα τα παιδιά μου ήταν μικρά δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγωνία και την έκπληξή τους για το τι τους έφερε ο Άγιος Βασίλης! Αν είχαν στείλει το σωστό γράμμα και πόσο έπαιξε ρόλο εάν τα πήγαν καλά στο σχολείο».

Στη συνέχεια είπε: «Μια χρονιά επιστρέψαμε από τις διακοπές των Χριστουγέννων και ανακαλύψαμε ότι μας είχαν κλέψει στο σπίτι. Αλλά και αυτό δεν θεωρώ πως είναι από τα σημεία τα οποία έχουν σταθεί σαν highlight για τις γιορτές μας».

Έπειτα δήλωσε: «Αυτή είναι ίσως η τελευταία χρονιά που θα βρεθούμε όλοι μαζί και τα κορίτσια καθώς η μεγάλη μου κόρη θα φύγει οριστικά για την Αμερική και να σπουδάσει από τις αρχές Ιανουαρίου. Οπότε ποτέ ξανά δεν θα είμαστε όλοι μαζί, όπως είμαστε αυτή τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο με την Αννίτα Ναθαναήλ

Μερικά λόγια για την Αννίτα Ναθαναήλ

Η Αννίτα Ναθαναήλ έχει σπουδάσει σχέδιο κοσμήματος και Τέχνη στο Λονδίνο. Μιλάει πέντε γλώσσες και στο παρελθόν έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στον AΝΤ1 και στο κανάλι SevenΧ.

Το 2000 γνώρισε τον Κρις Χάμπερτ (Αμερικανό πρώην επαγγελματία πολίστα), με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες που πλέον είναι στην εφηβεία. Με το σύζυγο της έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία επισκευής για smartphones και PCs. Η Αννίτα Ναθαναήλ κυκλοφόρησε το 2017 τη δική της σειρά με αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα.

Προτεραιότητα για την Αννίτα είναι η οικογένεια. Οι δύο κόρες της μόλις άκουσαν για το τηλεπαιχνίδι Nomads όπου συμμετείχε της είχαν πει: «μαμά, μην τολμήσεις και δεν πας».

Το 1989 στο Παρίσι ενώ ήταν πεζή, την χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Εκείνη η στιγμή της απέδειξε, όπως έχει πει, πως «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Αγαπάει τη φύση και ένα από τα χόμπι της είναι να μαζεύει μανιτάρια. Η μεγάλη της αγάπη, όμως, είναι η θάλασσα και οι ελεύθερες καταδύσεις (σε μεγάλο ή μικρότερο βάθος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments