Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Αποχαιρετά το 2020 και «ρίχνει» το Instagram

Φαίη Σκορδά: Αποχαιρετά το 2020 και «ρίχνει» το Instagram
Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια μοιράζεται ιδέες για το σημερινό ρεβεγιόν.

Αν δεν ξέρετε τι να φορέσετε στο σημερινό περιορισμένο ρεβεγιόν, η Φαίη Σκορδά δίνει την απάντηση. Η γνωστή παρουσιάστρια αποχαιρετά το 2020 με μια ανάρτησή της στο Instagram που όπως σχεδόν όλες όσες κάνει γίνονται viral.

Η ξανθιά καλλονή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 έχει σίγουρα πολλά πράγματα να δώσει και να δείξει σχετικά με το στυλ, τη μόδα, αλλά και γενικά την ομορφιά. Πολλές συμβουλές περιποίησης και στυλ μας δείχνει και στην ηλεκτρονική σελίδα που διαθέτει με το όνομα Faysbook.

Έτσι φωτογραφήθηκε για το σημερινό – οικογενειακό αναγκαστικά – ρεβεγιόν και δίνει ιδέες στις διαδικτυακές της φίλες για το πως να κάνουν το ίδιο. Δηλαδή να φορέσουν ό, τι πιο λαμπερό έχουν, να στολιστούν σαν να πήγαιναν κάπου με πολύ κόσμο και να υποδεχτούν το 2021 όπως του αξίζει σαν νέο έτος. Κοσμήμτα, στρας, λάμψη.

Δείτε λοιπόν πως αποχαιρετά το 2020 και πάρτε ιδέες για το αποψινό οικογενειακό πάντα ρεβεγιόν…

Την φωτογραφία μάλιστα συνοδεύει και ένα κείμενο για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Η ηθοποιός είχε ιδιαίτερη λατρεία στα κοσμήματά της τα οποία φρόντιζε ιδιαίτερα. Ακόμα και σε κάποιες δημοπρασίες που αυτά πωλούνταν, αυτό που την ενδιέφερε ήταν αυτός που θα τα αγόραζε να τα φρόντιζε ιδιαιτέρως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments