Lifestyle

Survivor spoiler 3/1: Οι ανατροπές στην ομάδα των Διασήμων

Survivor spoiler 3/1: Οι ανατροπές στην ομάδα των Διασήμων
Survivor spoiler 3/1: Έρχονται αλλαγές στην ομάδα των Διασήμων που παρά την χθεσινή της νίκη δεν έχει δείξει αντίστοιχη δυναμική με την ομάδα των Μαχητών.

Οι Διάσημοι κατάφεραν χθες την πρώτη τους νίκη κυριολεκτικά στον πόντο. Το έπαθλο της νικήτριας ομάδας είχε να κάνει με τις συνθήκες διαβίωσης στο νησί. Έτσι, γυρνώντας πίσω στην καλύβα είχαν καλύτερη σκεπή και σίγουρη φωτιά. Η χαρά της ομάδας των Διασήμων δεν κρυβόταν καθώς πέρα του ηθικού, θα μπορέσουν να κρατάνε περισσότερες δυνάμεις για τα αθλήματα, που κακά τα ψέματα, οι Μαχητές υπερτερούν.

Τι λένε τα spoiler

Αυτό φαίνεται να έχει γίνει αντιληπτό και στην παραγωγή και ενώ τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ υψηλά, σκέφτονται μήπως πρέπει να εξισορροπήσουν το παιχνίδι από άποψη δυναμικότητας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athens Magazine οι σκέψεις αυτές απασχολούν τον Ατζούν. Έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε παίκτες του προηγούμενο κύκλου να επιστρέφουν στο νησί του Αγίου Δομήνικου για να ενισχύσουν την ομάδα των Διασήμων.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες φαίνεται πως έχει έρθει σε τηλεφωνική επαφή με Αφροδίτη Σκαφιδά, Δήμητρα Βαμβακούση και Νίκο Κοσμά τουλάχιστον! Πρόκειται για τρεις από τους φιναλιστ του Survivor Ελλάδα – Τουρκία, μετά την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αποκλείεται για τρίτη χρονιά να πάει στον Άγιο Δομίνικο και δεν μπήκε καν στον κόπο να την «ενοχλήσει»!

Συμφωνία δεν έχει επέλθει με κανέναν απλά ο Τούρκος παραγωγός τους είπε πως υπάρχει η σκέψη να τους «χρησιμοποιήσει» ώστε να φέρει έναν… ανταγωνισμό στα αθλήματα ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, με την κατάλληλη αμοιβή φυσικά.

Όσον αφορά τους μέχρι τώρα παίκτες των Διασήμων, αυτή που ξεχωρίζει είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, και στα επόμενα επεισόδια θα τη δούμε να κυριαρχεί στα αγωνίσματα, κάτι που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στη νίκη στο φετινό Survivor. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι στο χθεσινό αγώνισμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο, καθώς είναι πολύ γρήγορη, δυνατή στο κολύμπι και εύστοχη.

Τις ικανότητες της έχει διακρίνει και το τηλεοπτικό κοινό, που την ανέδειξε την πιο δημοφιλή παίκτρια στην χθεσινή ψηφοφορία. Η ίδια προφανώς χαρούμενη για αυτήν την εξέλιξη, έπρεπε γρήγορα να αλλάξει ψυχολογία και να βγάλει έναν συμπαίκτη της υποψήφιο προς αποχώρηση. Επέλεξε την Αγγελική Λάμπρη, με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια όπως είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments