Αθλητισμός

Τότεναμ Λιντς: 3-0

Τότεναμ Λιντς: 3-0
Τότεναμ Λιντς: Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της αντίπαλης ομάδας.

Η Τότεναμ ξεπέρασε σήμερα, πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε, το εμπόδιο της Λιντς, επικρατώντας με 3-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της Λιντς, που έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, μετά τη Γουέστ Μπρομ, και πήρε άνετα τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Κέιν (29ο λεπτό), Σον (43ο λεπτό) και Αλντερβάιλντε (50ο λεπτό).

Θυμίζουμε πως με εκτός έδρας νίκη επί της Έβερτον, 1-0, έκανε… ποδαρικό στο 2021 η Γουέστ Χαμ, στον αγώνα με τον οποίο «άνοιξε» η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Αντσελότι έχασε πολύτιμο έδαφος να πλησιάσει την κορυφή, αφού τα «σφυριά», έβαλαν τέλος στο σερί τους με γκολ του Τόμας Σούτσεκ, στο 86ο λεπτό που νίκησε τον Πίκφορντ, όταν η μπάλα έφτασε σε αυτόν μετά από σουτ του Κρέσγουελ.

Τα «ζαχαρωτά» έμειναν ισόβαθμα (29 βαθμούς) στην τρίτη θέση με τη Λέστερ, η οποία αγωνίζεται στο Νιούκαστλ την Κυριακή (3 Ιανουαρίου). Στο γκρουπ των ομάδων που ακολουθούν από απόσταση τριών βαθμών τις Λέστερ, Έβερτον αναρριχήθηκε η Γουέστ Χαμ που πλέον μετρά 26 βαθμούς.

Αναβλήθηκε το «Τότεναμ Φούλαμ» λόγω κορωνοϊού

Θυμίζουμε ότι αναβλήθηκε η αναμέτρηση της 30ης Δεκεμβρίου της Φούλαμ με την Τότεναμ στο «Tottenham Hotspur Stadium» για την 16η αγωνιστική της Premier League, λόγω νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στους «κότατζερς». Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το δεύτερο της μεγάλης κατηγορίας στην Αγγλία που αναβάλλεται μέσα στην εβδομάδα, καθώς προηγήθηκε η αναμέτρηση «Έβερτον Μάντσεστερ Σίτι», η οποία ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, λόγω πολλαπλών κρουσμάτων στο «στρατόπεδο» των «πολιτών».

Επίσης, στις αρχές Δεκεμβρίου αναβλήθηκε και ο αγώνας της Νιούκαστλ με την Άστον Βίλα, που ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Δεκεμβρίου, αφού ο κορωνοϊός είχε «πλήξει» τις «καρακάξες». Υπενθυμίζεται ότι η Premier League ανακοίνωσε 18 κρούσματα κορωνοϊού, το υψηλότερο νούμερο στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, μετά τον τελευταίο «γύρο» ελέγχων.

Από την πλευρά της, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε «μια πλειάδα θετικών τεστ κορωνοϊού μετά τον τελευταίο γύρο ελέγχων», αλλά έδωσε κανονικά τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπέρνλι. Στον αγώνα της Φούλαμ με την Τότεναμ ο Σκοτ Πάρκερ επρόκειτο να επιστρέψει στον πάγκο των «κότατζερς». Ο προπονητής των Λονδρέζων υποχρεώθηκε να χάσει την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Σαουθάμπτον (0-0), καθώς βρισκόταν σε καραντίνα, αφού μέλος του νοικοκυριού του είχε βρεθεί θετικό στον ιό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments