Αθλητισμός

Δουβίκας Βόλος: Οι μεγάλες απαιτήσεις για να πάει στον ΠΑΟΚ

Δουβίκας Βόλος: Οι μεγάλες απαιτήσεις για να πάει στον ΠΑΟΚ
Δουβίκας Βόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος «βλέπει» μεγάλο potential στον ποδοσφαιριστή.

Ο Αναστάσιος «Τάσος» Δουβίκας, γεννημένος τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού του 1999, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον ΝΠΣ Βόλος.

Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 19 Αυγούστου 2017, σε μια εντός έδρας ήττα με 1-2 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έπαιξε ως αναπληρωματικός. Στις 26 Οκτωβρίου, σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, σε μια νίκη με 2-1 επί των Χανίων για το Κύπελλο Ελλάδας 2017 με 2018.

Λίγο αργότερα, στις 26 Νοεμβρίου, σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού, συμβάλλοντας έτσι στην τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας ενώ στις 2 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην άνετη εντός έδρας νίκη με 4-0 επί του Πλατανιά.

Στις 18 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη με 0-4 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου για το Κύπελλο Ελλάδας 2018 με 2019, τερματίζοντας μια μακρόχρονη… ξηρασία. Και αξίζει να αναφέρουμε πως έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας Νέων με δέκα συμμετοχές και οχτώ γκολ, και Ελπίδων, με πέντε συμμετοχές.

Με τον Αχιλλέα Μπέο να πιστεύει πολύ στον νεαρό ποδοσφαιριστή, θα ήθελε, να υπάρξει ρευστοποίηση προτού η γνωστή παρέα μάνατζερ από την Αργεντινή, η ίδια που ήθελε κάποτε να αγοράσει τη Λαμία, τελικώς αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Βόλου.

Και όλα αυτά εφόσον γίνει όμως, αυτό το deal, σύμφωνα με ό,τι αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο Sportime της Κυριακής. Και όπως προτάσσει το δημοσίευμα, μόνο, ο Αχιλλέας Μπέος… έβλεπε τέτοιο potential στον Τάσο Δουβίκα. «Όχι όμως και για να αξιώνει πάνω από ένα εκατομμύριο transfer fee για έναν παίκτη με μόλις 13 ματς και πέντε γκολ».

Από την άλλη, ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι μιας και έχει 50% ποσοστό μεταπώλησης. «Ε, και; Στον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν συμμερίζονται τα… θέλω του Δημάρχου και είναι ξεκάθαροι». Αυτό που δίνουν, είναι πέντε με έξι κατοστάρικα, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments