Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα Απόλλων Σμύρνης: 1-3

ΠΑΣ Γιάννινα Απόλλων Σμύρνης: 1-3
ΠΑΣ Γιάννινα Απόλλων Σμύρνης: Με ανεβασμένη ψυχολογία, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-1 του τοπικού ΠΑΣ, σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Super League καθώς είχε την τύχη με το μέρος της η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κι έκανε την ανατροπή απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου» που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Ηπειρώτες δημιούργησαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 6ο λεπτό, όταν ο Νταβίνο Βέρχουλστ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Χρήστου Ελευθεριάδη. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Σάντι Κρίζμαν πήρε την κεφαλιά και ο Χρήστος Λισγάρας έστειλε με προβολή την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του για το 1-0 στο 7ο λεπτό.

Το φάουλ του Κρίζμαν (16ο λεπτό), το σουτ του Γιάννη Κάργα (22ο λεπτό) κι αυτό του Γιώργου Παμλίδη (25ο λεπτό) πέρασαν πάνω από τα δοκάρια του Βερχούλστ. Η πίεση των γηπεδούχων έφερε και δεύτερο γκολ, με υπέροχη προσπάθεια του Κρίζμαν στο 35ο λεπτό, αν και ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Κροάτη στον Δημήτρη Χουχούμη στο ξεκίνημα της φάσης έπειτα από τη χρήση του VAR.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43ο λεπτό: Από κόντρα στη μεσαία γραμμή, η μπάλα έγινε διεκδικούμενη, με τον Νίκο Ιωαννίδη να φτάνει πρώτος και να ανατρέπεται από τον Επαμεινώνδα Παντελάκη εντός περιοχής. Ο Άντονι Φατιόν ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών για το 1-1!

Με ανεβασμένη ψυχολογία, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Η ωραία προσπάθεια του Ίσραελ Κολ σταμάτησε στον Λευτέρη Χουτεσιώτη στο 53ο λεπτό μα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ αποδείχθηκε μοιραίος στο 72ο λεπτό, με τις αλλαγές του Αργύρη Γιαννίκη να μην αλλάζουν την εικόνα του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων είχαν ως εξής:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (79ο λεπτό Λιάσος), Πέερσμαν (88ο λεπτό Δούμτσης), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Παμλίδης, Ελευθεριάδης, Λεό (46ο λεπτό Καρτάλης), Κρίζμαν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Σλίβκα, Χουχούμης (46ο λεπτό Μπρούσιτς), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (90ο λεπτό Λαγός), Φερνάντεζ (77ο λεπτό Βιτλής), Ιωαννίδης (77ο λεπτό Ντάουντα), Μπεντινέλι (71ο λεπτό Τσιλούλης), Φατιόν.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στη Super League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου

  • Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης στις 15:00 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • Παναιτωλικός – ΟΦΗ στις 15:00 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • ΑΕΛ – ΠΑΟΚ στις 17:15 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης στις 17:15 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 19:30

Για τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

  • Βόλος – Ατρόμητος στις 17:15
  • Λαμία – Άρης στις 19:30

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments