Lifestyle

Αναστασία Γιούσεφ: Έδωσε την καλύτερη ευχή

Αναστασία Γιούσεφ: Έδωσε την καλύτερη ευχή
Αναστασία Γιούσεφ: Πρόκειται για τη γυναίκα που έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για τις τέλειες αναλογίες της ενώ το χορευτικό θέαμα που προσφέρει σε κάθε μαγαζί που χορεύει, είναι υπέροχο.

Η Αναστασία Γιούσεφ, με καταγωγή από την Ελλάδα και την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, είναι αναμφισβήτητα η πιο όμορφη και αισθησιακή χορεύτρια της Αθήνας που μονοπωλεί διαρκώς το ενδιαφέρον της νυχτερινής- προ κορωνοϊού- ζωής.

Πρόκειται για τη νεαρή γυναίκα που έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για τις τέλειες αναλογίες της ενώ το χορευτικό θέαμα που προσφέρει σε κάθε μαγαζί που χορεύει, είναι υπέροχο. Μάλιστα, μόλις ακούσει μουσική και ειδικά οριεντάλ μεταμορφώνεται σε μια σαγηνευτική χορεύτρια που ξέρει πώς να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να εντυπωσιάσει με τις χορευτικές της κινήσεις.

Η ίδια είναι αρκετά χρόνια στον χώρο και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνιση της ενώ την έχουμε δει στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή. Και εφόσον δεν είναι εφικτό να την απολαύσει κανείς σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, είναι πολύ ενεργή στα social media και συγκεκριμένα, στο Instagram.

Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφίας της ευχόμενη για τη νέα χρονιά, το 2021 δηλαδή, το εξής: «Πάει ο παλιός ο χρόνος παιδιά. Ας έρθει ο νέος με τα δώρα, με τραγούδια, με χαρά! Καλή Πρωτοχρονιά αστεράκια μου με αγάπη, υγεία και ευτυχία! Εύχομαι ό,τι μας στέρησε ο παλιός χρόνος, να μας το φέρει ο νέος. Ευτυχισμένο το 2021».

Μάλιστα, σε άλλη της ανάρτηση είχε ντυθεί στα κόκκινα και πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της δηλώνοντας το εξής: «Χρόνια πολλά και χαρούμενα Χριστούγεννα αστεράκια μου με υγεία, αγάπη, ευτυχία και ελευθερία! Σας έχω έκπληξη».

Γιατί κόπηκε η διαφήμιση «Hapi End» με την Αναστασία Γιούσεφ;

Έπειτα από καταγγελίες καταναλωτών στην Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής διεκόπη η προβολή της διαφήμισης του προϊόντος «HAPI END». Οι καταγγελίες έγιναν για παραπλάνηση των καταναλωτών σχετικά με τη διαφημιστική επικοινωνία του προϊόντος «HAPI END», το οποίο ανήκει στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής και ειδικότερα των διαφημίσεων «HAPI END Giousef Μεγάλο Αστέρι» και «HAPI END Giousef Εσύ είσαι ντροπαλός;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments