Lifestyle

Κωστόπουλος Λιόλιου: Η απάντηση του Πέτρου για την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι

Κωστόπουλος Λιόλιου: Η απάντηση του Πέτρου για την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι
Κωστόπουλος Λιόλιου: Σάλος έχει προκληθεί από τα ρεβεγιόν στο Ντουμπάι, με τον Στέλιο Πέτσα να δηλώνει ότι όλοι όσοι επιστρέψουν θα μπουν σε καραντίνα. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν άφησε ασχολίαστα δημοσιεύματα και κριτικές.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο Ντουμπάι με την Κατερίνα Λιόλιου και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Το ζευγάρι δεν ήταν το μόνο που βρέθηκε εκεί καθώς πολλοί από την κοσμική Αθήνα διασκέδασαν σε χλιδάτα ρεβεγιόν στο Ντουμπάι. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και αφορούσαν στις εικόνες της χλιδής και του συνωστισμού εν μέσω πανδημίας. Ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολιάστηκε ιδιαίτερα και για την σχέση του με την κατά πολύ νεότερή του Κατερίνα Λιόλιου.

Ύστερα από όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, ο πρώην εκδότης σε επικοινωνία του με την ιστοσελίδα enikos.gr, δίνει τη δική του απάντηση σχετικά με το ρεβεγιόν στο Ντουμπάι, ξεκαθαρίζοντας πως βρέθηκε εκεί για δουλειά και όχι για διασκέδαση.

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη.

Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο», είπε χαρακτηριστικά. Μένει να δούμε αν θα απαντήσει και για τη νέα του σύντροφο, Κατερίνα Λιόλιου.

Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Στέλιος Πέτσας, που επεσήμανε πως οι περιορισμοί για όσους γυρνάνε από το εξωτερικό είναι ίδιοι για όλους. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε:

“Έχουμε πει πριν από τα Χριστούγεννα, όταν αυστηροποιήσαμε τα μέτρα, ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο στο PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα. Και αυτό το κάναμε όχι για να αποτρέψουμε τους Έλληνες φοιτητές που θα έρχονταν από το εξωτερικό αλλά κυρίως τους Έλληνες, που επειδή δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχοβα ή σε άλλα κοσμικά θέρετρα θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό”

Όπως πρόσθεσε: “Επομένως η καραντίνα δεν είναι κάτι καινούργιο και θα μπουν σε καραντίνα όσοι επιστρέψουν. Οι περιορισμοί δεν είναι μόνο για αυτούς που δεν μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό, είναι για όλους”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments