Lifestyle

Σταμάτης Γονίδης: Μας συστήνει την νεογέννητη κόρη του μέσα από μια φωτογραφία

Σταμάτης Γονίδης: Μας συστήνει την νεογέννητη κόρη του μέσα από μια φωτογραφία
Σταμάτης Γονίδης: Ο τραγουδιστής ενάμισι μήνα μετά την γέννηση της κόρης του μας την παρουσιάζει και μας εύχεται χρόνια πολλά.

Για τρίτη φορά έγινε πατέρας ο Σταμάτης Γονίδης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο τραγουδιστής μετά από 1,5 μήνα από τον ερχομό της κόρης του στήθηκε στο φακό έχοντας την αγκαλιά και ευχήθηκε χρόνια πολλά. Ο Σταμάτης Γονίδης που γίνεται για τρίτη φορά πατέρας δηλώνει πανευτυχής και ετοιμάζεται να κάνει «θυσίες» για την μικρούλα.

Την μικρή κόρη την γνωρίσαμε λοιπόν μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγός του Κατερίνα Κουργιουξίδου στο Facebook. Εκεί εκτός από τον τραγουδιστή που κρατάει αγκαλιά το μωρό, ποζάρουν και οι δύο μεγαλύτερες κόρες του Στεφανία και Ασημίνα.

Μάλιστα, η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία γράφει τα εξής:

«Καλή κι ευλογημένη χρονιά κι από εμάς! Μια φωτογραφία γεμάτη αληθινή αγάπη και συγκίνηση η ζωή μου ο άντρας μου και τα παιδιά μας! Σας Ευχαριστούμε πολύ όλους για τις τόσο όμορφες ευχές σας, εύχομαι ο Κύριος και η Παναγία να αγκαλιάζουν τις οικογένειες σας και κανένας και ιδιαίτερα τα παιδιά να μην νιώσουν ποτέ πόνο και δυστυχία…».

Επιπλέον, ο Σταμάτης Γονίδης έχει δείξει από την πρώτη στιγμή ότι είναι χαζομπαμπάς και πως έχει αδυναμία στο τρίτο του παιδί. Ο ίδιος είχε δηλώσει μόλις γεννήθηκε η κόρη του, πως «κόβω και το τσιγάρο μόλις έρθει το μωρό στο σπίτι. Επειδή γεννήθηκε τώρα που είμαι 63 χρόνων θα προσπαθήσω να κάνω τη ζωή μου λίγο πιο υγιεινή, να προσέχω, να το χαρώ, να μη φύγω και είναι μικρό ακόμα».

Αποχαιρέτησε το 2020 με ένα καινούριο τραγούδι

Ο Σταμάτης Γονίδης κάθεται στο πιάνο και ερμηνεύει το «Δεν σε θέλω». Ένα νέο τραγούδι, που ο ερμηνευτής υπογράφει τους στίχους ενώ η μουσική είναι του Κωνσταντίνου Παντζή. Πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα που ακούσαμε πρώτη φορά στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, στο εορταστικό επεισόδιο την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Η σκηνοθεσία του videoclip έγινε από την PickCodes Productions, ενώ το σκηνικό και η ατμόσφαιρα που επικρατεί δένει απόλυτα με τα συναισθήματα που θέλει να περάσει το συγκεκριμένο τραγούδι. Ουσιαστικά, λίγο πριν την εκπνοή του 2020, ο Σταμάτης Γονίδης μπαίνει δυναμικά στο 2021, κάνοντας ένα δώρο καρδιάς σε όλους όσοι τον αγαπούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments