Video

Survivor spoiler 3 1: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο – Νέοι παίκτες αλλάζουν τις ισορροπίες

Survivor spoiler 3 1: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο – Νέοι παίκτες αλλάζουν τις ισορροπίες
Survivor spoiler 3 1: Νέοι παίκτες και ένας σκληρός αγώνας για το έπαθλο του φαγητού.

Νέο επεισόδιο για το Survivor σήμερα το βράδυ και η ένταση ανεβαίνει στο νησί του Άγιου Δομήνικου. Μετά την πρώτη αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων, νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και οι ισορροπίες αλλάζουν. Ο αγώνας για το έπαθλο σήμερα θα δυσκολέψει τους «κόκκινους» που μετά την απουσία του Μιχάλη Αρναούτη υστερούν αριθμητικά. Ωστόσο η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά την πρώτη νίκη τους στο τελευταίο επεισόδιο.

Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) στο σημερινό επεισόδιο και λίγο πριν τον αγώνα επάθλου, ο Γιώργος Λιανός, θα παρουσιάσει στις δυο ομάδες δυο νέες παίκτριες. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ανθή Σαλαγκούδη θα μπει στο παιχνίδι για την ομάδα των Διασήμων, ενώ η σεξοβόμβα Ασημίνα Ιγγλέζου θα ενταχθεί στην ομάδα των Μαχητών. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιστρατεύονται και παίκτες από τον προηγούμενο κύκλο – Ελλάδα εναντίον Τουρκίας- για να μπουν στο παιχνίδι στα επόμενα επεισόδια.

Ο αγώνας για το έπαθλο

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες μαθαίνουμε ότι ο σημερινός αγώνας για το έπαθλο θα δυσκολέψει την ομάδα των «Διασήμων». Οι «Μαχητές» υπερτερούν αγωνιστικά καθώς δείχνουν περισσότερη δύναμη και αντοχή. Ωστόσο δεν είναι απίθανο η ομάδα των «Κόκκινων» να κάνει την ανατροπή.

Νέες παίκτριες – νέες ισορροπίες

Οι νέες παίκτριες αναμένεται να ταράξουν τα νερά στον Άγιο Δομίνικο. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι που οι «Διάσημοι» χρειάζονται περισσότερη ενίσχυση, και η Ανθή Σαλαγκούδη αναμένεται να κάνει τη διαφορά, υπάρχει και το κομμάτι της συμβίωσης. Η είσοδος της σεξοβόμβας Ασημίνας Ιγγλέζου, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ισορροπίες στους «Μαχητές» που ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται οι πρώτες κόντρες.

Όσον αφορά την δημοφιλία των παικτών η Κάτια Ταραμπάνκο, είναι αυτή που μέχρι στιγμής έχει κερδίσει την εύνοια των τηλεθεατών. Το καλό κλίμα στην ομάδα των «Διασήμων» μπορεί να διαταραχθεί αν δεν βελτιωθούν στα αγωνίσματα, και οι προκλήσεις των αποχωρήσεων μπορεί να βάλλουν σε δοκιμασία την αρμονική συνύπαρξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments