Αθλητισμός

Ανσαριφάρντ Ολυμπιακός: Γιατί είχε αποχωρήσει ο Ιρανός από το λιμάνι

Ανσαριφάρντ Ολυμπιακός: Γιατί είχε αποχωρήσει ο Ιρανός από το λιμάνι
Ανσαριφάρντ Ολυμπιακός: Ένα ερωτηματικό που πλανάται πάνω από την αποχώρηση του Ιρανού φορ από το λιμάνι απαντάει δημοσίευμα από το «Φως των Σπορ».

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το 2018, ενώ στη συνέχεια είχε βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στην αγγλική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οπαδοί του Ολυμπιακού αναρωτιούνται ακόμα και σήμερα γιατί ο νυν επιθετικός της ΑΕΚ είχε αποχωρήσει από την ομάδα, όπου έδειχνε ότι μπορούσε να είχε έναν σημαντικό ρόλο.

Το «Φως των Σπορ« σε δημοσίευμά του θυμίζει: «Επειδή πολύς κόσμος αναρωτιέται για την απόφαση του Ολυμπιακού να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ανσαριφάρντ πριν από δύο χρόνια, με τον Καρίμ πλέον να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΑΕΚ, καλό θα ήταν να πούμε ότι για όλα φταίει ο μάνατζερ του. Ο Καρίμ προφανώς και θα ήταν ιδανικός πίσω από Ελ Αραμπί και Χασάν, αλλά του είχε υποσχεθεί ο μάνατζέρ του ότι θα τον πάει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα και είχε ενημερώσει τον Ολυμπιακό ότι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Τελικά κατέληξε στη Νότιγχαμ το 2018».

Ο Ιρανός επιθετικός έχει φέτος 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για την ΑΕΚ, ενώ έχει σκοράρει 8 γκολ σε αυτά τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Άλλωστε, σε παλιότερη συνέντευξή του ο Καρίμ είχε αναφερθεί και ο ίδιος στο πρόβλημα που προέκυψε με τον μάνατζέρ του και τον Ολυμπιακό. Σε συνέντευξη στο gazzeta.gr είχε σημειώσει ότι: «Η αποχώρηση μου από τον Ολυμπιακό ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος που έγινε από τον ατζέντη μου. Γι’ αυτό και δεν συνεργάζομαι πλέον μαζί του. Άλλαξα μάνατζερ. Έκανε κάποια λάθη αναφορικά με την καριέρα μου και το μεγαλύτερο ήταν αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν ανέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό, ο ατζέντης μου είχε πει στην ομάδα πως θα αποχωρήσω αφού υπήρχε πρόταση με πολλά χρήματα.

Ο σύλλογος με τη σειρά του ενημέρωσε τον προπονητή πως ‘πρέπει να αποκτηθεί στράικερ αφού ο Καρίμ αποχωρεί’. Είναι μεγάλη ιστορία για την οποία δεν είμαι χαρούμενος. Θέλω να σημειώσω πως δεν έκανε κάποιο λάθος η ομάδα ή ο Μαρτίνς. Ήταν λάθος του μάνατζερ μου και πλήρωσα για αυτό, αλλά εντάξει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments