Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Επαφές με Ερντογάν – Πρώτος στη λίστα ο Πρίφτης

Παναθηναϊκός: Επαφές με Ερντογάν – Πρώτος στη λίστα ο Πρίφτης
Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται η ονοματολογία στον Εξάστερο με τον Δημήτρη Πρίφτη να αποτελεί βασική επιλογή για τους «πράσινους».

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα από τον πάγκο του Εξάστερου, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Σωτήρης Μανωλόπουλος και Στέφανος Δέδας συνεχίζουν να βρίσκονται στο βασικό κάδρο του Παναθηναϊκού. Ωστόσο φαίνεται πως η λίστα των «πρασίνων» έχει και άλλες επιλογές.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Νίκη Μπάκουλη η διοίκηση της ομάδας είχε επικοινωνία με τον πρώην τεχνικό της Γαλατάσαραϊ, Ερτουγκρούλ Ερντογάν, ο οποίος απολύθηκε από την τουρκική ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο. Υποστηρίζει ωστόσο ότι πρώτη επιλογή για τους «πράσινους» είναι ο Δημήτρης Πρίφτης.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η Νίκη Μπάκουλη, πρώτη επιλογή για τον Παναθηναϊκό είναι ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος, όμως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ούνικς Καζάν, σε μια υπόθεση που παρουσιάζει αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες.

Ο Ματέο Αντρεάνι τιτίβισε το όνομα του Όντεντ Κάντας

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι, ακόμα ένα όνομα υπάρχει στη λίστα της διοίκησης, το οποίο δεν είναι άλλο απ’ αυτό του Όντεντ Κάτας. Βέβαια, όπως σημειώνεται, η συγκεκριμένη περίπτωση εμπεριέχει αρκετές δυσκολίες, αφού εκτός των άλλων, ο Ισραηλινός τεχνικός έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γιώργου Βόβορα

Το καλοκαίρι που μας πέρασε σημαδεύτηκε από τις πολλές αλλαγές που έγιναν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έφερε μείωση στο μπάτζετ και γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ. Οι άνθρωποι που τρέχουν τώρα το πρότζεκτ εμπιστεύτηκαν τον Γιώργο Βόβορα για την θέση του προπονητή. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν όλα αυτά τα χρόνια βοηθός και όποτε είχε χρειαστεί να αναλάβει σαν υπηρεσιακός τα είχε πάει περίφημα.

Το να είσαι μόνιμος πρώτος προπονητής σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό έχει πολλές απαιτήσεις, ειδικότερα σε μια χρονιά διαφορετική από τις υπόλοιπες. Στην αρχή της σεζόν έγιναν κάποιες αστοχίες στις επιλογές των ξένων παικτών οι οποίες αντικαταστάθηκαν στη συνέχεια. Ωστόσο η γενικότερη εικόνα παραμένει ίδια. Οι «πράσινοι» έχουν κάποιες αναλαμπές με μερικές μεγάλες νίκες στην Ευρωλίγκα, αλλά στο σύνολό τους κινούνται σε μέτρια νερά. svg%3E

Η ήττα που έφερε τριγμούς και σκέψεις για τον Βόβορα

Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είναι καθόλου καλή στα τελευταία παιχνίδια και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο Λαύριο. Η τοπική ομάδα έδειξε ξανά ότι είναι σε καλό φεγγάρι και η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν τυχαίο αποτέλεσμα. Το Λαύριο επικράτησε με 92-82 και έβαλε τον Παναθηναϊκό σε περίοδο εσωστρέφειας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το επόμενο διάστημα οι «πράσινοι» έχουν να δώσουν μια σειρά από κρίσιμα παιχνίδια.

Στους ανθρώπους της ομάδας, υπάρχουν πολύ έντονες σκέψεις για αλλαγή στον πάγκο, μετά την ήττα αυτή, δεδομένης της πολύ απαιτητικής συνέχειας, που έχει Ζενίτ στην Ευρωλίγκα και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Basket League. Καταλαβαίνει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να έχει άλλες απώλειες στα ματς που ακολουθούν καθώς θα βρεθεί πίσω στους στόχους του.

Οι αποφάσεις για το μέλλον του Γιώργου Βόβορα αναμένονται άμεσες. Πάντως σύμφωνα και με όσα μεταδίδει το SDNA.gr αυτή τη στιγμή, να αναφέρουν ότι υπάρχει πολύ έντονος σκεπτικισμός για τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Γιώργο Βόβορα. Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελικοί απόφαση της ΚΑΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments