Αθλητισμός

Κατσικάρης Παναθηναϊκός: Προέκυψε ασυμφωνία – Σε προσωρινή λύση προσανατολίζεται ο Εξάστερος

Κατσικάρης Παναθηναϊκός: Προέκυψε ασυμφωνία – Σε προσωρινή λύση προσανατολίζεται ο Εξάστερος
Κατσικάρης Παναθηναϊκός: Το όνομα του τεχνικού ακούστηκε σαν ένα πρώτα στη λίστα της ομάδας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία μπλόκαρε.

Σε γρίφο εξελίσσεται η θέση του «πράσινου» πάγκου με το όνομα του Κατσικάρη, που ακούστηκε έντονα, να μην προχωράει. Σύμφωνα με το Trifilara.gr, οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή ωστόσο προέκυψαν αγεφύρωτες διαφορές. Συγκεκριμένα όπως γράφει ο Χρήστος Μπούκουρας «Οι Πράσινοι στράφηκαν προς τον Έλληνα προπονητή που είναι ελεύθερος, όμως οι διαφορές που υπήρξαν, που δεν ήταν οικονομικές, δεν ξεπεράστηκαν, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να εξετάζουν τις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν στα χέρια τους».

Και επειδή ο χρόνος πιέζει ίσως οι άνθρωποι της ομάδας να προσανατολιστούν σε μια προσωρινή λύση που θα καλύψει τις ανάγκες τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο Μανωλόπουλος και ο Δέδας

Σύμφωνα με τον Αντώνη Καλκαβούρα που γράφει στο προσωπικό του blog στο gazzetta.gr ότι και οι δύο προπονητές, που μάλιστα εκπροσωπούνται από τον ίδιο ατζέντη, θα μπορούσαν κάλλιστα να αναλάβουν αύριο το πρωί την ομάδα και να την οδηγήσουν, είτε μαζί ως συνεργάτες, είτε ο καθένας ξεχωριστά στην μεταβατική περίοδο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πρώτος έχει παρελθόν στην ομάδα, καθώς ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου επί των ημερών του Πεδουλάκη και του Ιβάνοβιτς (2012-2015), ενώ διετέλεσε συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη (το 2014) και υπηρεσιακός (το 2015), όταν απομακρύνθηκε ο νυν Μαυροβούνιος τεχνικός της Μπασκόνια. Επομένως, είναι άνθρωπος που έχει ζήσει καλά τον οργανισμό και συνδέεται με σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης με τους δύο ανθρώπους που αποφασίζουν (τον Διαμαντίδη τον πρόλαβε και ως παίκτη). Στα συν του, πέραν από την εμπειρία του, το ότι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την βασική αντίπαλο του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα, καθώς ήταν προπονητής της μέχρι και πριν από τρία χρόνια.

Ο δεύτερος ανήκει στην νέα γενιά των φερέλπιδων Ελλήνων προπονητών που εργάζονται με επιτυχία στο εξωτερικό (Χάποελ Χολόν) και διψάει για την ευκαιρία στο υψηλότερο επίπεδο. Ακόμη και ως συνεργάτης με αυξημένες αρμοδιότητες, κάτι σαν associate head-coach που λένε και στο ΝΒΑ. H απάντησή που έδωσε όταν τον ρώτησαν οι Ισραηλινοί συνάδελφοι, τα λέει όλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments