Αθλητισμός

Μαξιμιλιάνο Λοβέρα Άντερλεχτ: Το προχωράνε οι Βέλγοι

Μαξιμιλιάνο Λοβέρα Άντερλεχτ: Το προχωράνε οι Βέλγοι
Μαξιμιλιάνο Λοβέρα Άντερλεχτ: Η Βελγική ομάδα έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του αριστερού μπακ και κάπως έτσι έκλεισε το μεγαλύτερο κενό στο ρόστερ της ομάδας. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να γίνουν και κάποιες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Μια ιδιαίτερη περίπτωση είναι ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Ο παίκτης έχει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που είχαν όλοι στην ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγο καιρό είχε εκφράσει δημόσια ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στον Ολυμπιακό και θα ήθελε να πάει σε κάποια άλλη ομάδα που τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ανοίξει και ο Αργεντινός ακραίος είναι ανάμεσα στους παίκτες που μπορεί να αποχωρήσουν αν έρθει μια καλή πρόταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όχι μόνο θα φτάσει πρόταση, αλλά θα είναι και από καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί στη χώρα της,

Η Άντερλεχτ προχωράει για την απόκτηση του Λοβέρα

Σύμφωνα με το sportime: “Ο Αργεντινός μέσος δεν έχει βρει τη θέση που ενδεχομένως θα ήθελε και ο ίδιος. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του του είχε δώσει ευκαιρίες, από τις οποίες όμως όπως φαίνεται δεν έχει μείνει και τόσο ικανοποιημένος ο Πορτογάλος τεχνικός. Τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον παίκτη. Οι Βέλγοι έχουν κάνει την επαφή τους με τους «ερυθρόλευκους» και έχουν δείξει ότι τον θέλουν. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του το συζητάει για να δώσει τον ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση που υπάρχει είναι να δοθεί υπό τη μορφή δανεισμού και να υπάρξει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» τον πιστεύουν τον παίκτη, οπότε είναι άγνωστο κατά πόσο αυτή η οψιόν θα είναι αρκετά προσιτή για τους Βέλγους. Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι μόνο η Άντερλεχτ που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Λοβέρα. Υπάρχει και άλλη μία ομάδα από Λατινική Αμερική, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments