Διεθνή

Καπιτώλιο: Τραγικές εικόνες από την εισβολή των υποστηρικτών του Τραμπ

Καπιτώλιο: Τραγικές εικόνες από την εισβολή των υποστηρικτών του Τραμπ
Καπιτώλιο: Εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους με πολίτες να συγκρούονται με αστυνομικούς. Βίντεο δείχνουν διαδηλωτές να σπάνε παράθυρα και στη συνέχεια να σκαρφαλώνει σε αυτά.

Πρωτόγνωρες σκηνές βιώνει η Δημοκρατία στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες καθώς επεισόδια με διαδηλωτές οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασαν νωρίτερα, ενώ κάποιοι από αυτούς έσπασαν τα οδοφράγματα και μπήκαν στο εσωτερικό του Καπιτωλίου, το οποίο έχει εκκενωθεί, ενώ το Κογκρέσο διέκοψε τη συνεδρίαση.

Η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση των γραφείων του Κογκρέσου, καθώς οι οπαδοί του Τραμπ μπήκαν στο Κάπιτολ Χιλ για να διαμαρτυρηθούν για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020. Ο Ντόναλντ Τραμπ έσπειρε ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες με τους υποστηρικτές του να έχουν εισβάλλει στο Καπιτώλιο κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν και να φτάνουν μέχρι την αίθουσα της Ολομέλειας. Ηθικός αυτουργός όλης αυτής της κατάστασης ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος ο οποίος τους ενθάρρυνε να φτάσουν μέχρι εκεί γνωρίζοντας ότι η κατάσταση θα έβγαινε εκτός ελέγχου.

Δείτε τις εικόνες ντροπής από την εισβολή των υποστηρικτών του Τραμπ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments