Αθλητισμός

Αϊτόρ Παναθηναϊκός: Κοιτάζει να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» ο Καταλανός μεσοεπιθετικός

Αϊτόρ Παναθηναϊκός: Κοιτάζει να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» ο Καταλανός μεσοεπιθετικός
Αϊτόρ Παναθηναϊκός: Θέλει να έχει βασικό ρόλο στον σύλλογο που ανήκει.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα φαίνεται ότι «ψάχνεται» να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αφού θέλει να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα στην οποία ανήκει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, το όνομα του Καταλανού μεσοεπιθετικού έχει μπει στη λίστα της Τβέντε και της Τσβόλε, έπειτα από διερευνητικού χαρακτήρα επαφές που είχε ο παίκτης και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν μαζί τους.

Το olaprasina1908.gr σημειώνει ότι ο Αϊτόρ δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τους «πράσινους», αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λάζλο Μπόλονι.

Από πλευράς τους, οι «πράσινοι» δεν θα πουν όχι σε περίπτωση που έρθει πρόταση για τον Καταλανό πλάγιο επιθετικό, ο οποίος «ψάχνεται» για την επιστροφή του στην Ολλανδία. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο βασικός λόγος που το σκέφτεται είναι γιατί θέλει να παίζει βασικός.

Μερικά λόγια για τον Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1996 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, μετακινήθηκε ως έφηβος στην Εσπανιόλ και επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα για να κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών το 2015. Πρόλαβε να φορέσει και τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε αγώνα Κυπέλλου στις 2/12/2015 με αντίπαλο τη Βιγιανοβένσε. Τον Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στη Βιγιαρεάλ και έπαιξε κυρίως στη δεύτερη ομάδα. Το 2017 μετακόμισε στη Σεβίλλη, παίζοντας πάλι στη δεύτερη ομάδα. Τελικά στα 22 του επέλεξε να φύγει από την Ισπανία, αποδεχόμενος την πρόταση της ολλανδικής Τβέντε.

Έκανε δύο πολύ καλές σεζόν. Την πρώτη ήταν ο καλύτερος παίκτης της (σκόραρε 13 φορές), οδηγώντας την στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στη σεζόν 2019/20 ήταν και πάλι βασικός, σκοράροντας 7 φορές σε 21 συμμετοχές.

Προετοιμάζεται για την ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός

Συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με μίνι τουρνουά τριών ομάδων στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μπεκ, Καραγιάννης.

Να θυμίσουμε ότι στον τελευταίο του αγώνα για το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments