Αθλητισμός

Λιβάγια ΑΕΚ: Τι φοβάται η Ένωση σε σχέση με τον Κροάτη

Λιβάγια ΑΕΚ: Τι φοβάται η Ένωση σε σχέση με τον Κροάτη
Λιβάγια ΑΕΚ: Ο Κροάτης επιθετικός δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ανανεώσει τα συμβόλαια των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα. Οι δυο τους δέχτηκαν προτάσεις, αλλά δεν έχουν πει το «ναι» στην Ένωση που φαίνεται να εγκαταλείπει την προσπάθεια να τους πείσει και στρέφεται σε άλλους στόχους.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρεται συγκεκριμένα στην περίπτωση του Κροάτη επιθετικού και σημειώνει μια ανησυχία που έχει η Ένωση, την οποία, όμως, η εφημερίδα χαρακτηρίζει προβληματική.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει: «Στην ΑΕΚ η αλήθεια είναι πως δεν αγχώνονται τόσο για το πόσο θα στοιχίσει αγωνιστικά πιθανή απώλεια του Λιβάγια, όσο το να μην πάει για παράδειγμα στον Ολυμπιακό. Κάτι το οποίο δεν έχει καμία λογική. Γιατί το πραγματικό ερώτημα είναι αν η ΑΕΚ τα χρήματα που προτείνει στον Κροάτη, έχει ανάγκη να του τα δώσει ή να πάνε στην κάλυψή της σε άλλες θέσεις ή με διαφορετικό τρόπο στις θέσεις που καλύπτει τώρα ο Λιβάγια. Στην πράξη, αν κίνητρο αποτελεί ο φόβος για το πού θα πάει, αφήνεις άλλες ομάδες να καθορίζουν τη στρατηγική σου».

Στα Σπάτα, πάντως, πιστεύουν ότι οι δυο αστέρες της ομάδας δεν έχουν δείξει την ποιότητά τους στα μεγάλα παιχνίδια και γενικότερα όταν η μπάλα… καίει. Αυτός είναι ο λόγος που η ΑΕΚ δεν μοιάζει πλέον «ζεστή» στην προοπτική να κρατήσει Λιβάγια και Ολιβέιρα, ενώ κι εκείνοι δεν φαίνεται να σκέφτονται πια με… θέρμη το μέλλον τους στον «Δικέφαλο». Όπως έλεγαν μάλιστα χθες άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα: «δεν θα πρέπει να αποκλείουμε τίποτα, ειδικά με τον Λιβάγια, αλλά θα είναι πλέον μεγάλη έκπληξη η ανανέωση του συμβολαίου».

Άλλωστε, η ανανέωση του Χρήστου Αλμπάνη κάτι δείχνει. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, ήταν σχεδόν δεδομένο ότι ο παίκτης θα φύγει, αλλά αντίθετα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024. Ο «Δικέφαλος» απέκτησε τον Αλμπάνη το 2018 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε έξι ματς πρωταθλήματος, καθώς και σε δύο του Europa League. Από ό, τι φαίνεται, όμως, από εδώ και πέρα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments