Αθλητισμός

Λιβάγια – Ολιβέιρα: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο παραμονής στην ΑΕΚ

Λιβάγια – Ολιβέιρα: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο παραμονής στην ΑΕΚ
Λιβάγια - Ολιβέιρα: Οι δυο αστέρες δύσκολα θα συνεχίσουν στα "κιτρινόμαυρα" και τη νέα σεζόν.

Η κρίση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ δεν είναι κάτι τωρινό. Μετά την χρονιά του πρωταθλήματος τα πράγματα είναι τα ίδια κάθε χρονιά παρά τα πρόσωπα που αλλάζουν σε κάποιες θέσεις όπως αυτή του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να πάρουν την απόφαση να δώσουν τα κλειδιά σε έναν προπονητή προκειμένου να δουλέψει όπως επιθυμεί και επίσης να φτιάξει το ρόστερ με βάση της επιθυμίες του μακριά από συμπάθειες και ειδικές μεταχειρίσεις παικτών.

Τα προηγούμενα χρόνια σε πολλές περιπτώσεις οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχώρησαν στην απόκτηση παικτών επειδή ήταν αντικειμενικά ποιοτικοί ακόμα και αν υπήρχε πληρότητα στην θέση τους. Κάπως έτσι αρκετοί παίκτες παίζουν εκτός θέσης όπως για παράδειγμα ο Μάρκο Λιβάγια που έχει αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, αλλά λίγες φορές στην φυσική του. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αποφασίσει αναθεωρήσουν κάποιες προτεραιότητες τους.

Τελειώνουν Λιβάγια και Ολιβέιρα

Το προηγούμενο διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας είχαν αποφασίσει να κάνουν κινήσεις για να κρατήσουν τους Λιβάγια και Ολιβέιρα και τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα κατέθεσαν και στους δυο προτάσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο η απάντησή τους δεν ήταν θετική καθώς αξίωναν περισσότερα χρήματα. Η ΑΕΚ ήταν διατεθειμένη να τα δώσει, αλλά πλέον η κατάσταση και στην περίπτωση των δυο ποδοσφαιριστών έχει αλλάξει.

Στα Σπάτα πιστεύουν ότι οι δυο αστέρες της ομάδας δεν έχουν δείξει την ποιότητά τους στα μεγάλα παιχνίδια και γενικότερα όταν η μπάλα…καίει. Η ΑΕΚ δεν μοιάζει πλέον “ζεστή” στην προοπτική να κρατήσει Λιβάγια και Ολιβέιρα, ενώ κι εκείνοι δεν φαίνεται να σκέφτονται πια με… θέρμη το μέλλον τους στον Δικέφαλο. Όπως έλεγαν μάλιστα χθες άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα: «δεν θα πρέπει να αποκλείουμε τίποτα, ειδικά με τον Λιβάγια, αλλά θα είναι πλέον μεγάλη έκπληξη η ανανέωση του συμβολαίου». Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Χρήστος Αλμπάνης που μέχρι πρόσφατα ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ σαν ελεύθερος το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments