Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τι εξετάζει ο Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τι εξετάζει ο Πάμπλο Γκαρσία
ΠΑΟΚ μεταγραφές: «Οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν κι αν κάποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να τους υποστηρίξει, μπορεί να ζητήσει την αποδέσμευσή του και θα γίνει την ίδια κιόλας ημέρα».

Τηλεδιάσκεψη είχε με την ομάδα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θέτοντας αυστηρά τους παίκτες προ των ευθυνών τους και διαμηνύοντας ότι οι στόχοι του «Δικέφαλου του Βορρά» παραμένουν υψηλοί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι στόχοι δεν αλλάζουν κι αν κάποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να τους υποστηρίξει, μπορεί να ζητήσει την αποδέσμευσή του και θα γίνει την ίδια κιόλας ημέρα.

«Όλος ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Πάμπλο Γκαρσία, ώστε να αισθάνεται μέρα με την ημέρα πιο δυνατός, με δεδομένο ότι αυτά είναι τα πρώτα του βήματα στην προπονητική ανδρικού συλλόγου πράγμα που γνωρίζαμε και είμαστε διατεθειμένοι να του δώσουμε όσο χρόνο και όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια χρειαστεί».

Οι παίκτες από την πλευρά τους ανέλαβαν την ευθύνη για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και δήλωσαν και τη δική τους πεποίθηση ότι σύντομα θα έρθουν και τα αποτελέσματα της πολύ καλής δουλειάς που κάνουν με τον Γκαρσία.

Στην ομιλία του λοιπόν, προς τους παίκτες και τον Πάμπλο Γκαρσία ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι θα δώσει στον Ουρουγουανό τεχνικό όλα τα απαραίτητα εφόδια για να κάνει τη δουλειά του. Και με αυτό εννοεί και τις μεταγραφές. Για αυτό στην περίπτωση που ο κόουτς ζητήσει μεταγραφή, εντός του οικονομικού πλαισίου που ορίζει η ΠΑΕ, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα κάνει την επιθυμία του πράξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το metrosport, αναφέρεται  ότι ήδη έχουν αρχίσει να εξετάζονται συγκεκριμένες περιπτώσεις- από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έκανε πίσω στην υπόθεση Κροβίνοβιτς λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Μπενφίκα για τον δανεισμό του- με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει τον αποφασιστικό ρόλο στο αν και ποια επιλογή θα γίνει.

Να αναφέρουμε πως η εν λόγω ελληνική ομάδα εξετάζει ονόματα δανεικών για έξι μήνες ή ελεύθερων και αν υπάρξει περίπτωση που θα ικανοποιήσει τα «θέλω» του Γκαρσία, τότε θα κινηθεί άμεσα για να κάνει προσθήκη στο ρόστερ.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του εστίασε ο Πάμπλο Γκαρσία σχολιάζοντας τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που έληξε με ήττα (2-3) του «Δικέφαλου του Βορρά».

«Θεωρώ πως κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς χάσαμε και το πέναλτι, μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Είχαμε ακόμα αρκετές ευκαιρίες για να έχουμε προβάδισμα 3-0 στο ημίχρονο. Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνουμε το 2-0 και να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Αλλά, δυστυχώς όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ, πληρώνεις τα ίδια σου τα λάθη», σχολίασε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments