Αθλητισμός

Ψάχνει τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ

Ψάχνει τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Ποιες είναι οι κινήσεις του δικέφαλου.

Τερματοφύλακα ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Όσο και να ακούγεται οξύμωρο, στα όρια του ανέκδοτου για μια ομάδα που πληρώνει 5 γκολκίπερς να ψάχνει τον έκτο, εν τούτοις ισχύει 100%, αφού ο Γκαρσία δεν εμπιστεύεται τον Ζίβκοβιτς, ενώ και ο Πασχαλάκης είναι Πασχαλάκης για τον οργανισμό. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ισχύει ότι ο «δικέφαλος» ασχολήθηκε με τον Ρενάν, τον Βραζιλιάνο της Σπόρτινγκ.

Τελειώνει βασικός από τον ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ παρουσιάζεται να βρίσκεται ο Άντερσον Εσίτι. Στον «Δικέφαλο του Βορρά», πέρα από εκείνη της Γκέζτεπε, φαίνεται πως έχουν φτάσει άλλες δύο προτάσεις που αφορούν τον εξάμηνο δανεισμό του Νιγηριανού μέσου. Η μία είναι από την Τουρκία και η άλλη από την Ρωσία. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να βάλουν οπωσδήποτε ρήτρα αγοράς στη συμφωνία με την οποιαδήποτε ομάδα και στην Γκέζτεπε, συγκεκριμένα, φαίνεται πως θα φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Και οι τρεις ενδιαφερόμενες ομάδες καλύπτουν το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους «ασπρόμαυρους» να γλιτώνουν ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, ήδη έχουν ξεκινήσει την προεργασία για την αντικατάσταση του Εσίτι, αφού ήταν δεδομένο πως θα κινηθούν για έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή. Δεν αποκλείεται με την παραχώρηση του Αφρικανού χαφ να σημειωθούν εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο και οι «ασπρόμαυροι» να ενεργοποιήσουν τις επαφές που έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα ο Όλαφ Ρέμπε.

ΠΑΟΚ Εσίτι: Λίγα λόγια για τον Νιγηριανό

Ο γεννημένος το 1994 Εσίτι είναι Νιγηριανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος για τον ΠΑΟΚ. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Bobbies United. Το 2012 έκανε το ταξίδι στην Ευρώπη για να ενταχθεί στη Λεϊσόες. Μετά από λίγους αγώνες με τη δεύτερη ομάδα, ο νιγηριανός μέσος προήχθη στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και έπαιξε σε 45 αγώνες. Η συνολική του απόδοση κέντρισε το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μάριο Μπράνκο, του τότε προπονητή της Εστορίλ και έτσι τον υπέγραψαν για την ομάδα. Έμεινε εκεί για δύο σεζόν, όπου έκανε 57 εμφανίσεις. Ο ίδιος καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους μεσαίους στο πρωτάθλημα και προσέλκυσε το ενδιαφέρον από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Τελικά υπέγραψε με τη Γάνδη, όπου συνολικά είχε 95 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Στις 25 Ιουλίου 2019, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την άφιξη του Εσίτι, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Οι επερχόμενοι Πρωταθλητές Ελλάδας πλήρωσαν στη Γάνδη 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσουν. Ο Εσίτι είναι διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments