Lifestyle

Υβόννη Μπόσνιακ: Τυλίχθηκε με το σεντόνι της και βγήκε στον ήλιο

Υβόννη Μπόσνιακ: Τυλίχθηκε με το σεντόνι της και βγήκε στον ήλιο
Υβόννη Μπόσνιακ: Μια διαφορετική φωτογράφιση έκανε η 35χρονη.

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η Υβόννη Μπόσνιακ στο λογαριασμό της στο Instgram και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το πρώην μοντέλο έχοντας αποσυρθεί από τις πασαρέλες αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο σχέδιο μόδας λανσάροντας το δικό της brand, το οποίο κάνει θραύση. Όπως έχει αναφέρει η ίδια, “οι συλλογές της τιμούν τη διαχρονική και μινιμαλιστική αισθητική, ενώ είναι εμπνευσμένες από τον δυναμισμό που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της”.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, με αφορμή τον όμορφο καιρό, η Υβόννη Μπόσνικα αποφάσισε να δουλέψει από τη βεράντα, με έναν διαφορετικό τρόπο. Η ίδια φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα, με ένα λευκό σεντόνι να καλύπτει το σώμα της και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο χέρι. «Office for today» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, με τα likes και τα comments να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Οι φωτογραφίες είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές:

Αυτή την περίοδο η 35χρονη συμμετέχει στην εκπομπή “Style Me Up” ως μία από τους experts που αναλαμβάνουν τις αλλαγές στο στιλ των φιλοξενούμενων του show του Open.

Μιλά πολύ καλά ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά καθώς ζει στην Ελλάδα και μεγάλωσε στη Γερμανία. Ωστόσο, σε μέτριο επίπεδο μιλά επίσης γαλλικά και κροάτικα, καθώς η μαμά της κατάγεται από την Γαλλία και ο πατέρας της από την Κροατία. Όπως είπε μιλώντας στην Μαρία Μπακοδήμου, οι γονείς της γνωρίστηκαν σε μία τρίτη χώρα, τη Γερμανία όπου έκαναν τη δική τους οικογένεια. «Έχω μαμά Γαλλίδα, από τη Marseille, και μπαμπά από την Κροατία οπότε έτσι μεγάλωσα. Απλά μετά τα ξεχνάς. Στη Γερμανία γνωρίστηκαν, η μαμά μου βρέθηκε από 15 ή 16 χρονών στη Γερμανία».

Η Υβόννη ήρθε για επαγγελματικούς σκοπούς στην Ελλάδα και τελικά παρέμεινε για να κάνει τη δική της οικογένεια με τον Αντώνη Ρέμο. «Ήμουν ήδη κάποια χρόνια εδώ πριν γνωρίσω τον Αντώνη. Όταν ήρθα η καρδιά μου εντελώς Ελληνίδα, μου είπε δεν θα φύγεις ποτέ», σημείωσε η ίδια και παραδέχτηκε ότι επειδή και ο Αντώνης Ρέμος μεγάλωσε στη Γερμανία μιλούν στο σπίτι γερμανικά όταν θέλουν να πουν κάτι κρυφά από την κόρη τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments