Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [12/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [12/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [12/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [12/01/21].

Κριός

Η σημερινή είναι μια υπέροχη μέρα για να βγείτε ένα πρώτο ραντεβού. Η ενέργεια της μέρας σας δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε κάθε είδους ενδείξεις στην συμπεριφορά των άλλων, που μέχρι τώρα μπορεί να σας διέφευγαν. Οι συζητήσεις θα πάνε απίστευτα καλά και θα μάθετε πάρα πολλά για κάποιο ξεχωριστό άτομο.

Ταύρος 

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να επιδιώξετε μια συνάντηση με κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Αυτό δεν είναι το συνηθισμένο σας στυλ, γιατί αν δεν γνωρίζετε κάποιον/α αρκετά καλά, περιμένετε να σας το ζητήσει εκείνος/η. Τώρα, όμως, αισθάνεστε αρκετή αυτοπεποίθηση και έχετε την διάθεση να κανονίσετε εσείς το μέρος και την ώρα που θα βρεθείτε.

Δίδυμοι

Κάτι θα πρέπει να κάνετε σχετικά με τον τρόπο που διεξάγετε τις συζητήσεις σας. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο, καλό θα ήταν να έχετε προετοιμάσει μερικά επίκαιρα θέματα και να έχετε διαβάσει μερικά από τα πιο πρόσφατα και πιο αμφιλεγόμενα βιβλία. Σε αυτή την φάση το μυαλό είναι σέξι.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει το θάρρος να αναζητήσετε αυτό που θέλετε. Αν είχατε κάποιες σκέψεις για το τι ζητάτε από έναν/μία σύντροφο, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να τα καταγράψετε όλα και να τα μελετήσετε προσεκτικά. Θέλετε επιτέλους μια μόνιμη σχέση και θα κάνετε ό,τι χρειαστεί για να το επιτύχετε.

Λέων 

Η συζήτηση είναι η γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την αυτοπεποίθηση να ξεκινήσετε μια συζήτηση με αυτό το άτομο. Μόλις αρχίσετε να επικοινωνείτε, θα εκπλαγείτε με το πόσα κοινά έχετε μεταξύ σας.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να αναμιχθείτε με διάφορα καινούργια άτομα. Αλλά το πιο σημαντικό, ότι το άτομο των ονείρων σας μπορεί να βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε μαζί του. Όταν θα δείτε ο ένας τον άλλον, όλος ο υπόλοιπος κόσμος απλά θα εξαφανιστεί.

Ζυγός 

Σήμερα μπορεί να πραγματοποιηθεί μια κρυφής ας επιθυμία. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τις απόψεις σας σχετικά με κάποιο ξεχωριστό άτομο για το οποίο είχατε δεύτερες σκέψεις. Στην πραγματικότητα, η ανατροπή των συναισθημάτων σας μπορεί ακόμη και να σας οδηγήσει ένα βήμα πιο πέρα, στο να κάνετε πιο σοβαρή την σχέση σας.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει διάφορες αλλαγές στην ζωή σας. Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε σκοπό να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις τους επόμενους μήνες, θα ήταν καλύτερα να μείνετε στο στάδιο του σχεδιασμού προς το παρόν και να μην ξεκινήσετε τίποτα ακόμα. Μερικά πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει και να ανατρέψουν τα σχέδια σας.

Τοξότης 

Η ερωτική σας ζωή θα δοκιμαστεί σήμερα. Μια σχέση που νομίζατε ότι πήγαινε τέλεια μπορεί να σταματήσει ανεξήγητα, ενώ μια άλλη που δεν είχατε σκεφτεί ότι μπορεί να εξελιχθεί, θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Εάν βγείτε έξω, ντυθείτε όμορφα.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να εκτιμήσετε το πόσο υπέροχος/η και υποστηρικτικός/ή είναι ο/η σύντροφός σας. Ακόμη και αν δεν συμφωνείτε σε κάτι, είστε πάντα πρόθυμοι να ακούσετε ο ένας τον άλλον και να συμφιλιωθείτε. Δείξτε την αγάπη σας με κάποιο δώρο ή μια ξεχωριστή κίνηση.

Υδροχόος

Ό,τι και αν συμβαίνει σήμερα γύρω σας, εσείς καταφέρνετε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να διατηρήσετε τον έλεγχο. Για αυτό ευθύνεται το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Όσο κουραστική και αγχωτική και αν είναι η μέρα για εσάς και τον/την σύντροφό σας, θα καταφέρετε να επιτύχετε αρκετούς από τους στόχους σας και αυτό είναι που έχει σημασία.

Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει την πρακτική σκέψη. Αν είστε προς αναζήτηση σχέσης, δεν θέλετε πλέον να ψάχνετε στα τυφλά. Σκοπεύετε να κάνετε κάποια έρευνα για το ποιον του ατόμου που σας πολιορκεί και για το τι μπορεί να σας προσφέρει. Αν χρειαστεί κάντε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments