Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [13/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [13/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [13/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [13/01/21].

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να διστάζετε να διακόψετε μια συγκεκριμένη σχέση. Έχετε συνηθίσει αυτό το άτομο και αισθάνεστε ασφαλείς γιατί έχετε μάθει τις αντιδράσεις του, τις συνήθειες τους και τους τρόπους του. Έτσι αντιλαμβάνεστε τα πράγματα σήμερα, αύριο όμως η προοπτική σας θα αλλάξει.

Ταύρος 

Αν ψάχνετε την τέλεια σχέση, μην βιάζεστε. Οι μόνες σχέσεις που έχουν ελπίδα είναι εκείνες που έχουν ήδη ξεκινήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και όπου μπορείτε ήδη να μαντέψετε ακριβώς τι πρόκειται να κάνει ο/η σύντροφός σας, Εάν δεν θέλετε εκπλήξεις, περιμένετε λίγο ώστε να έρθουν πιο ευνοϊκές συνθήκες.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε την εντύπωση ότι κάποιο άτομο που θαυμάζετε είναι αδιάφορος και απόμακρος. Αλλά το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι στην πραγματικότητα έχει γοητευθεί από την ζεστασιά και τον ενθουσιασμό σας. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον αισθάνεται νευρικότητα και διστάζει να μπει σε μια σχέση τόσο γρήγορα.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις πιο ευνοϊκές συνθήκες για ένα ραντεβού. Με αυτό το άτομο γνωρίζεστε ήδη σε πλατωνική βάση, αλλά υπάρχουν ακόμη περιθώρια να αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα. Σε κάποιον τρίτο μπορεί να φαίνεστε σαν ξένοι αλλά εσείς δύο ξέρετε ότι δεν είναι έτσι.

Λέων 

Τα πράγματα προχωρούν μάλλον αργά ή ακόμη και μένουν στάσιμα σε μια συγκεκριμένη σχέση και το τρέχον πλανητικό σκηνικό δεν βοηθά ιδιαίτερα. Ακόμα κι αν θέλετε να κάνετε κάποιο είδος συμβιβασμού, ο/η σύντροφός σας δεν έχει την ίδια διάθεση. Πάρτε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα.

Παρθένος

Αν θέλετε να κερδίσετε την προσοχή του αντικειμένου του πόθου σας, θα πρέπει να πείτε κάτι. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να τον/την πείσετε ότι ενδιαφέρεστε σοβαρά, και είστε ανεξάρτητοι, φιλόδοξοι και ικανοί να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε πριν μπείτε σε αυτή την νέα σχέση.

Ζυγός 

Οι σχέσεις παίρνουν μια νέα κατεύθυνση, λόγω της ενέργειας της σημερινής μέρας. Οι άνθρωποι γύρω σας δεν επιθυμούν πλέον να ακούν τις υποσχέσεις σας και να απογοητεύονται στην συνέχεια. Με όποιον και αν εμπλακείτε τώρα θα περιμένει να κρατήσετε τον λόγο σας.

Σκορπιός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει μεγάλη επιτυχία σε ρομαντικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δεδομένου ότι δεν βιάζεστε να κάνετε κάτι αν δεν το εξετάσετε με προσοχή, και έχετε μια πρακτική στάση απέναντι στην αγάπη και τις σχέσεις, θα βρείτε την σημερινή μέρα ιδιαίτερα ικανοποιητική. Με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μοιράζεστε τον ίδιο τρόπο σκέψης.

Τοξότης 

Σήμερα θα δυσκολευτείτε να βρείτε ικανοποίηση στις συζητήσεις που θα κάνετε. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν άτομα που θαυμάζετε για να συζητήσετε απλά δεν σας ταιριάζει η υπερβολικά πρακτική τους προσέγγιση. Κρίμα, γιατί έτσι μπορεί να χάσετε κάποιον/α πολύ ξεχωριστό/ή!

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να βγείτε ραντεβού με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αλλά μην περιμένετε ένα βράδυ γεμάτο αγάπες και λουλούδια. Μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια συζήτηση με πιο πεζά θέματα. Ωστόσο, σίγουρα θα θελήσετε να συναντηθείτε ξανά, καθώς θα αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς ο ένας με τον άλλον.

Υδροχόος

Σήμερα θα σκεφτείτε πολύ και θα οργανώσετε διάφορα θέματα. Εσείς και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο έχετε τη διάθεση να καθίσετε και να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη. Έχετε κουραστεί από την δεδομένη κατάσταση και θέλετε να κάνετε μερικές αλλαγές.

Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό απολαμβάνετε την ερωτική σας ζωή και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει πιο κοντά σε ένα άλλο άτομο έστω και με αργούς ρυθμούς. Το προτιμάτε έτσι, καθώς σας δίνει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια σε κάθε βήμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments