Αθλητισμός

Βασιλαντωνόπουλος ΑΕΚ: Δύσκολο να μείνει στην Ένωση, ανοίγει ξανά η πόρτα για τον Παναθηναϊκό

Βασιλαντωνόπουλος ΑΕΚ: Δύσκολο να μείνει στην Ένωση, ανοίγει ξανά η πόρτα για τον Παναθηναϊκό
Βασιλαντωνόπουλος ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν φαίνεται να τον υπολογίζει.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος όσο ήταν προπονητής ο Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ πήρε παιχνίδια στα πόδια του και σε κάποια κατάφερε να έχει καλή απόδοση. Όμως, με τον ερχομό του Μανόλο Χιμένεθ στην Ένωση τα πράγματα για αυτόν δυσκόλεψαν.

Στην περίπτωση του 28χρονου αμυντικού αναφέρεται η «Ώρα για Σπορ» που θυμίζει το παλιότερο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Τώρα που ο Βασιλαντωνόπουλος δεν υπολογίζεται από τον Χιμένεθ και δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι), “παίζει” άραγε να αναθερμανθεί το παλιό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 28χρονο αμυντικό; Μια φορά, θαυμαστές του εξακολουθούν να υπάρχουν στο Τριφύλλι, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό».

Μερικά λόγια για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1992 στην Άβυθο Αιγίου, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις τοπικές ομάδες της περιοχής και από την Θύελλα Αιγίου την περίοδο 2009-10 μεταπήδησε στον Παναιγιάλειο, όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Από το καλοκαίρι του 2012 και για δύο χρόνια συνέχισε την καριέρα του στην Παναχαϊκή και το 2014 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στον Απόλλωνα.

Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ στις 11 Ιουνίου του 2015. Ένα χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Βέροια, για να ακολουθήσει διετής δανεισμός στη Λαμία, πριν επιστρέψει το καλοκαίρι του 2019.

Επιμένει για τον Παπασταθόπουλο η ΑΕΚ

Εν των μεταξύ, νέο δημοσίευμα στην Ιταλία, αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα «primocanale.it», αναφέρει πως τέσσερις ομάδες… πρεσάρουν τον άσο της Άρσεναλ για να τον κάνουν δικό τους, συμπεριλαμβάνοντας και την ΑΕΚ. «Σεβίλλη, Μπέτις, Φενέρμπαχτσε και ΑΕΚ πιέζουν τον Παπασταθόπουλο για να υπογράψει», σημειώνεται στο ιταλικό ρεπορτάζ.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμίσουμε πως έχουν τα δεδομένα για τον Σωκράτη και την ΑΕΚ. Ο παίκτης έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για την ΑΕΚ. Φυσικά η Ένωση θα ήθελε να τον δει ξανά στα «κιτρινόμαυρα» έστω και στο φινάλε της καριέρα του. Ο Παναγιώτης Κονέ επικοινώνησε μαζί του για να επιβεβαιώσει ότι η ομάδα τον περιμένει όταν εκείνος πάρει την απόφαση.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πρόταση από την πλευρά της ΑΕΚ με νούμερα και συμβόλαια. Ουσιαστικά, η μπάλα είναι στα πόδια του έμπειρου αμυντικού. Αν εκείνος αποφασίσει ότι ήρθε ώρα να επιστρέψει, τότε οι δυο πλευρές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να τα βρουν. Εκτιμάται ότι αν ο Σωκράτης επιθυμεί να επιστρέψει, τα χρήματα δεν θα είναι το πρόβλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments