Τεχνολογία

Cyberpunk 2077: Ο συνιδρυτής της CD Project ζητά συγγνώμη για το λανσάρισμα

Cyberpunk 2077: Ο συνιδρυτής της CD Project ζητά συγγνώμη για το λανσάρισμα
Cyberpunk 2077: Την ευθύνη πάνω του παίρνει ο Marcin Iwinski.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το Cyberpunk 2077. To παιχνίδι που περίμεναν πως και πως όλοι οι gamers έχει δεχτεί αυστηρή κριτική για τα προβλήματα που παρουσιάζει στις εκδόσεις των PS4 και Xbox One, ενώ η CD Project κατηγορείται ότι διαχειρίστηκε λάθος την προώθηση του τίτλου. Οι αρνητικές φωνές μάλιστα οδήγησαν τη Sony και τη Microsoft να προσφέρουν επιστροφές χρημάτων, αφού πρώτα επικράτησε αρκετή σύγχυση ακόμη και γι’ αυτό, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αφαιρείτε από το PlayStation Store.

Τώρα, με ένα βίντεο ο συνιδρυτής της πολωνικής εταιρείας, Marcin Iwinski, θέλησε να δώσει τη δική του εξήγηση για το τι προηγήθηκε του λανσαρίσματος και τι πήγε λάθος.

“Παρά τα θετικά reviews για PC, οι εκδόσεις του Cyberpunk για κονσόλες δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο ποιότητας. Εγώ και όλη η ηγετική ομάδα είμαστε βαθύτατα λυπημένοι για αυτό”, είπε ο Iwinski. “Παρακαλώ, μη ρίχνετε το φταίξιμο για ό,τι έγινε στις ομάδες μας. Όλοι έχουν εκπληκτικό ταλέντο και δουλεύουν σκληρά. Οι τελικές αποφάσεις ανήκουν σε εμένα και το διοικητικό συμβούλιο και εμείς εισηγηθήκαμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Όμως πιστέψτε με, δεν είχαμε καμία πρόθεση να συμβεί ότι συνέβη. Σας διαβεβαιώνω πως θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη σας”, συμπλήρωσε.

Ακόμη, ο συνιδρυτής της CD Projekt Red εξήγησε ότι ορισμένα από τα προβλήματα στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς προέκυψαν λόγω της πολυπλοκότητας του τίτλου, με το βασικότερο θέμα να είναι το bandwidth του σκληρού δίσκου. Από εκεί και πέρα στα όσα προβλήματα προστέθηκε και η πανδημία του COVID-19, που ανάγκασε πολλούς να εργάζονται από το σπίτι.

Επίσης, υποσχέθηκε ότι τις επόμενες ημέρες, θα κυκλοφορήσει ένα νέο update.

Το Cyberpunk 2077 είναι βιντεοπαιχνίδι δράσης περιπέτειας που αναπτύχθηκε από τη CD Projekt RED και κυκλοφόρησε από τη Sony Interactive Entertainment στις 10 Δεκεμβρίου του 2020 για τα PlayStation 4, Xbox One και Microsoft Windows.

Εξελίσσεται στο έτος 2077, όπου η πρόοδος της τεχνολογίας έχει οδηγήσει στην καταστροφή της ανθρωπότητας. Η ιστορία διαδραματίζεται στη Night City, μια μητρόπολη με εμμονή για δύναμη, πολυτέλεια και σωματικές τροποποίησεις. Ο παίκτης υποδύεται το ρόλο του V, ενός μισθοφόρου ο οποίος ψάχνει για ένα μοναδικό εμφύτευμα που αποτελεί το κλειδί για την αθανασία. Οι κάτοικοι επικοινωνούν με ξένες γλώσσες εκτός των αγγλικών.

Ο παίκτης που δεν μπορεί να μιλήσει τις γλώσσες αυτές, μπορεί να αγοράσει εμφυτεύματα μεταφραστή για να τις καταλαβαίνει καλύτερα. Ανάλογα με την ποιότητα των εμφυτευμάτων, οι μεταφράσεις διαφέρουν, με πιο ακριβά εμφυτεύματα να απαιτούνται για τις πιο ακριβείς μεταφράσεις. Μία συσκευή ηχογράφησης, το Braindance, είναι συνδεδεμένη απευθείας με τον εγκέφαλο του χαρακτήρα, και του επιτρέπει να βιώνει συναισθήματα, εγκεφαλικές διεργασίες και μυικές κινήσεις άλλων ανθρώπων, σαν να τους ανήκουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments