Lifestyle

Βαλέρια Χοψονίδου: Ποια είναι η κούκλα αδελφή της Ολυμπίας που μπαίνει στο Survivor

Βαλέρια Χοψονίδου: Ποια είναι η κούκλα αδελφή της Ολυμπίας που μπαίνει στο Survivor
Βαλέρια Χοψονίδου: Μαζί με τον Ηλία Μπογδάνο και μια Μαχήτρια πετούν για τον Άγιο Δομίνικο.

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι η αδελφή της πανέμορφης συζύγου του Βασίλη Σπανούλη και σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι μια από τους νέους παίκτες που ετοίμασαν βαλίτσες και έχουν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να μπουν στο πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μπορεί να έχουμε δει άτομα να αποχωρούν από τον τέταρτο κύκλο του Survivor μα προς το παρόν και για ένα ορισμένο διάστημα, θα γίνονται… μεταγραφές με αποτέλεσμα ο αρχικός αριθμός σε Διάσημους και Μαχητές να μην μεταβάλλεται πολύ.

Η διφορούμενη απάντησή της πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο:

Ηλίας Μπογδάνος, Βαλέρια Χοψονίδου και μια Μαχήτρια πετούν για τον Άγιο Δομίνικο καθώς ήρθαν σε συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου, αν και σύμφωνα με το παραπάνω χθεσινό βίντεο η όμορφη αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου σχολίαζε την εν λόγω είδηση με ιδιαίτερα διφορούμενο τρόπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τη στιγμή της αναχώρησης του Ηλία Μπογδάνου, της Βαλέριας Χοψονίδου και της Μαχήτριας από την Ελλάδα:

Είχε σχέση με τον Μάνο Ιωάννου

Μπορεί να μην είναι πολλά γνωστά για το παρελθόν της Βαλέριας Χοψονίδου, αλλά η σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου απασχόλησε αρκετά την ελληνική σόουμπιζ. Αν και μέχρι κάποια στιγμή οι φήμες υποστήριζαν πως ο όμορφος και ταλαντούχος Μάνος ήταν ξανά single, ένα δημοσίευμα από περιοδικό, πριν από μερικά χρόνια, απέδειξε το αντίθετο.

Ο Μάνος Ιωάννου λοιπόν, ήταν ξανά ερωτευμένος με τη Βαλέρια Χοψονίδου, αδελφή της Ολυμπίας, με τους δύο τους να έρχονται σε επαφή μέσα από φιλική τους παρέα και ο φτερωτός θεός του έρωτα δεν άργησε να τους χτυπήσει με το βελάκι του.

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments