Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [15/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [15/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [15/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [15/01/21].

Κριός

Οι σχέσεις σας δεν θα έχουν την καλύτερη εξέλιξη σήμερα, καθώς δεν έχετε διάθεση να συνεργαστείτε με τους γύρω σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αισθάνεστε πιο αυτόνομοι και λιγότερο συνεργάσιμοι είτε με τον/την σύντροφό σας είτε με οποιονδήποτε άλλο. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να εξοικειωθείτε με τις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα.

 Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να ανησυχείτε για μια συγκεκριμένη ερωτική σχέση. Το μυαλό σας είναι γεμάτο από φόβο και ανησυχία για διάφορα θέματα. Αν σκέφτεστε έτσι δεν θα καταφέρετε τίποτα καλό για κανέναν από τους δυο σας. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να είστε ρεαλιστές. Σε λίγες μέρες, θα αισθανθείτε καλύτερα.

Δίδυμοι

Είστε γεμάτοι ζεστασιά και γενναιοδωρία, και απλά δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο/η σύντροφός σας δεν μπορεί να σας ακολουθήσει. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια προσωρινή απόσταση μεταξύ σας, που αν θέλετε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας, δεν σας χαλάει. Ίσως λίγη απόσταση ωφελήσει την σχέση σας.

 Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να νιώθετε ότι δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να βρείτε έναν/μία ερωτικό/ή σύντροφο. Μπορεί να έχετε μπουχτίσει από τα αποτυχημένα ραντεβού και τις ερωτικές περιπέτειες. Μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Σε λίγες μέρες μάλλον θα έχετε υιοθετήσει μια πιο αισιόδοξη άποψη.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δυσκολεύει τη ζωή, επειδή δεν μπορείτε να βρείτε κανέναν που να είναι πρόθυμος να ασχοληθεί μαζί σας, έστω και για μια γρήγορη συνομιλία στο τηλέφωνο. Τόσο οι φίλοι σας όσο και ο/η σύντροφός σας είναι απασχολημένοι με τα δικά τους θέματα και δεν σας δίνουν ιδιαίτερη προσοχή. Αλλά μην ανησυχείτε – αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει για πάντα!

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει άσχημα νέα για την σχέση σας. Και οι δύο αισθάνεστε έτοιμοι να απαντήσετε σε οποιαδήποτε πρόκληση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένταση και συγκρούσεις. Ωστόσο, θα μπορούσατε να το γυρίσετε και αντί να μπείτε σε αυτή την διαδικασία να εκτονώσετε την ένταση πηγαίνοντας για έναν περίπατο ή παίζοντας κάποιο σπορ.

Ζυγός

Όταν χάνετε την ψυχραιμία σας, φτάνετε στα όρια της υπερβολής καθώς δυσκολεύεστε να συμβιβαστείτε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προκαλεί εντάσεις και συγκρούσεις και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην ενδώσετε σε προκλήσεις. Επίσης προσέξτε τα σχόλια που θα κάνετε, καθώς μπορεί να παρερμηνευθούν με ολέθρια αποτελέσματα.

 Σκορπιός

Μερικές φορές χρειάζεται μια ασυνήθιστα έντονη δύναμη για να βγάλει από την μέση ένα εμπόδιο, που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο θυμωμένοι είστε για μία κατάσταση που επικρατεί στην σχέση σας. Αν καταφέρετε να βρείτε τον τρόπο ώστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να χάσετε τον έλεγχο, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Τοξότης

Παρόλο που μια συγκεκριμένη κατάσταση σας ενοχλεί εδώ και αρκετό καιρό, μπορεί να αρνείστε να συμβιβαστείτε με αυτήν, πόσο μάλλον να κάνετε κάτι για αυτήν. Μπορεί να πέσει ο κλήρος στον/στην σύντροφό σας να επιλύσει την κατάσταση. Αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να μάθετε κάτι πολύτιμο.

 Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει μια αίσθηση δίκαιης αγανάκτησης σχετικά με μια πρόσφατη διαφωνία με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τα πάρετε όλα μελοδραματικά και να αρχίσετε να φλερτάρετε από εδώ και από εκεί, αλλά έτσι δεν θα καταφέρετε τίποτα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συζητήσετε ειλικρινά με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Υπάρχουν δύο πιθανοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα που έχει προκύψει στην σχέση σας τώρα. Ο ένας είναι να προσποιηθείτε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ο άλλος είναι να θυμώσετε και να το δείξετε με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Το τρένον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αντιδράσετε. Μιλήστε πολιτισμένα με τον/την σύντροφό σας και όλα θα επιλυθούν.

 Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε εάν η σχέση στην οποία εμπλέκεστε σας καλύπτει συναισθηματικά, πριν πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να είστε υπερβολικά απαισιόδοξοι και τείνετε να τονίζετε τα κακά σημεία στο μυαλό σας. Πρέπει να βρείτε μια πιο ισορροπημένη προοπτική

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments