Lifestyle

Μποφίλιου: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σπύρο Γραμμένο

Μποφίλιου: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σπύρο Γραμμένο
Μποφίλιου: Η τραγουδίστρια έδωσε το παρών στην εκπομπή «Έλα και θα δεις» για μια απολαυστική βραδιά γεμάτη μουσική, κέφι και την καλύτερη παρέα.

O Θοδωρής Αθερίδης, καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην εκπομπή «Έλα και θα δεις» και αυτή την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 23:10 στο MEGA, τη δημιουργική επιμέλεια της οποίας έχει η Σεμίνα Διγενή.

Το «Έλα και θα δεις» αυτής της εβδομάδας ήταν γεμάτο εξομολογήσεις, γλυκές αναμνήσεις, μουσική και αγαπημένους καλεσμένους. Η εκπομπή όμως, ξεκίνησε ανατρεπτικά. Ο Σπύρος Γραμμένος, ο δημοφιλής τραγουδοποιός και πρώην κομμωτής, επιφύλασσε μια έκπληξη στον Θοδωρή, ένα on air κούρεμα!

Στην παρέα τους βρέθηκαν η μοναδική Νατάσσα Μποφίλιου και ο σπουδαίος Βασίλης Σαλέας. Καλεσμένοι του Θοδωρή Αθερίδη ήταν ακόμη ο Μάκης Παπαδημητρίου που πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Σχεδόν Ενήλικες», ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Πουλής. Μαζί τους οι τραγουδίστριες Ιουλία Καραπατάκη, Μιρέλα Πάχου και Νεφέλη Φασούλη.

Νατάσσα Μποφίλιου και Σπύρος Γραμμένος λοιπόν, διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και μια δυνατή φιλία, από το ξεκίνημα του καλλιτέχνη και η εκπληκτική τραγουδίστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον αν και του επεφύλασσε μια… δυσάρεστη έκπληξη. Μάλιστα, όταν τον γνώρισε και άκουσε τη φωνή του, προσπάθησε να τον συνετίσει, έτσι ώστε να δείξει όλο του το ταλέντο.

«Είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του Σπύρου, θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς. Είναι τρομερά οξυδερκής, έχει ένα χιούμορ απίστευτα συγκινητικό και είναι ουσιαστικός και επειδή έχει υπέροχη φωνή και χροιά, θεωρούσα ότι πάει χαμένη τέτοια χροιά. Έχει ένα δικό του τρόπο, πιο ρετρό να τραγουδάει που είναι επίσης σπάνιο και του είπα το προφανές, ότι γιατί αγόρι μου είσαι κομπλεξικός και δεν τραγουδάς;», ανέφερε η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Ο Σπύρος έχει εκτόπισμα πάνω στη σκηνή και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να είναι καλός και στο μουσικό, γιατί τα περισσότερα τραγούδια του είναι σπουδαία τραγούδια. Έχει τουλάχιστον 5 τραγούδια που είναι από τα ωραιότερα που έχουν γραφτεί τα τελευταία 20 χρόνια με θέση και με τοποθέτηση», εξέφρασε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Σπύρο Γραμμένο να ερμηνεύουν μοναδικά τη γνωστή επιτυχία «Κοίτα Εγώ» από το άλμπουμ «Τρία Μυστικά»:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments