Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2021: Ξεκινούν οι αιτήσεις σε νέο διαγωνισμό μονίμων

ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2021: Ξεκινούν οι αιτήσεις σε νέο διαγωνισμό μονίμων
ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2021: Ξεκινά την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε δύο φορείς.

Ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου νέα προκήρυξη που αφορά στην πρόσληψη 22 νέων υπαλλήλων σε δύο φορείς.Ο νέος διαγωνισμός (5Ε/2020) αφορά την ενίσχυση του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ) και η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Γνωστικό Αντικείμενο/Εξειδίκευση/Κλάδος

  • Διαχείριση ποιότητας
  • Αξιολόγηση, πιστοποίηση και διοικητική υποστήριξη συστημάτων διαχείρισης ποιότητας
  • Εσωτερική κλινική αξιολόγηση
  • Αξιολόγηση τεχνικών φακέλων ιατροτεχνολογικών προϊόντων
  • Διοίκηση επιχειρήσεων
  • Εθνικοί Λογαριασμοί
  • Στατιστικές πληθυσμού και ανάλυση δεδομένων
  • Στατιστική μεθοδολογία
  • Πληροφορική
  • Χαρακτηριστικό της προκήρυξης είναι απαιτεί εκτός από τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα και συνεκτιμώμενα προσόντα.

Πως να συμπληρώσετε την αίτηση

Για τις θέσεις της εν λόγω προκήρυξης οι υποψήφιοι Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού πρέπει να συμπληρώσουν – υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) αίτηση συμμετοχής.

Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 5Ε/2020, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π., στη διαδρομή: «Πολίτες > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες».Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π., δεν απαιτείται επανεγγραφή.

Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες: Οι υποψήφιοι επιλέγουν «Εγγραφή/Είσοδος Μέλους», και στη συνέχεια εγγράφονται επιλέγοντας έναν από τους δύο παρακάτω τρόπους:

• Εγγραφή Χρήστη μέσω Γ.Γ.Π.Σ. (τα βασικά στοιχεία ταυτοποίησης συμπληρώνονται αυτόματα)ή

• Εγγραφή Χρήστη μέσω φόρμας (τα στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας συμπληρώνονται από τους υποψήφιους) Είσοδος στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π.

Οι υποψήφιοι επιλέγουν «Εγγραφή/Είσοδος Μέλους», χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσής τους ή «Συνδεθείτε με κωδικούς Taxisnet». Σε περίπτωση απώλειας των στοιχείων σύνδεσης, οι υποψήφιοι επιλέγουν τη διαδρομή: «Πολίτες > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Ξέχασα τον κωδικό μου». Υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης και Δικαιολογητικών.

Για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης και δικαιολογητικών οι υποψήφιοι απαιτείται να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

• Να εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π.

• Να καταχωρίσουν στις αντίστοιχες καρτέλες του Μητρώου(από τη διαδρομή:Πολίτες > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Μητρώο) τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά. Σε περίπτωση που κάποιο προσόν / κριτήριο / ιδιότητα δεν αντιστοιχείτε κάποια από τις καρτέλες του Μητρώου, αυτό καταχωρίζεται στην καρτέλα «Άλλο».

Τα αρχεία των παραπάνω δικαιολογητικών επισυνάπτονται σε μορφή pdf, jpg, ή tif μεγέθους έως 2ΜΒ. Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι που διαθέτουν αρχεία μεγαλύτερα των 2MB, μπορούν να τα χωρίσουν σε μικρότερα αρχεία μεγέθους έως 2MB έκαστο και να τα επισυνάψουν στις αντίστοιχες εγγραφές. Σημειώνεται ότι σε κάθε εγγραφή μπορούν να επισυναφθούν έως και τρία αρχεία.

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν περισσότερα αρχεία πρέπει να προσθέσουν πλέον της μίας εγγραφής και να τα επισυνάψουν.

• Από τη διαδρομή «Πολίτες > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση», να δημιουργήσουν ηλεκτρονική αίτηση επιλέγοντας «Νέα Αίτηση».

• Να συμπληρώσουν με ακρίβεια και πληρότητα στα αντίστοιχα πεδία της ηλεκτρονικής αίτησης, τα προσόντα που διαθέτουν (τριτοβάθμιες και μεταπτυχιακές σπουδές, γνώση ξένων γλωσσών, επαγγελματική απασχόληση, επιστημονικές δημοσιεύσεις) και να τα επικαλεστούν από το μητρώο τους.

• Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι επιθυμούν να διορθώσουν στο Μητρώο τους εγγραφές ή/και τα συνημμένα σε αυτές δικαιολογητικά, τις οποίες έχουν ήδη επικαλεστεί στην ηλεκτρονική τους αίτηση, πρέπει αφού ολοκληρώσουν τις αναγκαίες διορθώσεις στο Μητρώο, να τις επικαλεστούν εκ νέου στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο ΑΣΕΠ ολοκληρώνεται επιλέγοντας «Οριστικοποίηση». Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης,η ημερομηνία υποβολής και η ένδειξη κατάστασης «Υποβληθείσα» εμφανίζονται στον Κατάλογο ηλεκτρονικών αιτήσεων. Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.

Εάν οι υποψήφιοι επιθυμούν τη διόρθωση ή συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης η οποία βρίσκεται σε κατάσταση «Υποβληθείσα», πρέπει, εντός των προθεσμιών που ορίζονται στην προκήρυξη ή/και στα σχετικά με την προκήρυξη Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις, από τον Κατάλογο των ηλεκτρονικών αιτήσεων να επιλέξουν (για τη συγκεκριμένη αίτηση) «Ακύρωση». Στη συνέχεια, επιλέγουν «Νέα Αίτηση» για να δημιουργήσουν νέα αίτηση ή «Αντιγραφή», για να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο της προηγούμενης (ακυρωμένης) αίτησης, την οποία μπορούν να επεξεργαστούν (να διορθώσουν/ συμπληρώσουν) και στο τέλος επιλέγουν εκ νέου «Οριστικοποίηση».

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments