Lifestyle

Τζένη Μπότση: Η γλυκόπικρη έκπληξη και τα δάκρυα στην εκπομπή

Τζένη Μπότση: Η γλυκόπικρη έκπληξη και τα δάκρυα στην εκπομπή
Τζένη Μπότση: Η ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Η Ελληνίδα ηθοποιός η οποία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1993 στη σειρά «Το δις εξαμαρτείν» όπου συμμετείχε για τρία χρόνια έχοντας ένα μικρό ρόλο, Τζένη Μπότση, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη νέα της ζωή καθώς και για το ότι έγινε μητέρα.

Στην πρωινή εκπομπή για τα Σαββατοκύριακα στο OPEN «Έλα Χαμογέλα» ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν στο αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή, είδε την πολυαγαπημένη της αδελφή, Ρόζα.

Η ίδια με υγρά μάτια ανέφερε: «Συγκινήθηκα με την αδελφή μου γιατί έχω πολύ καιρό να την δω. Αυτός ο κορωνοϊός μας έχει διαλύσει. Να εμβολιαστούμε να τελειώνουμε. Είναι στην Αγγλία κι είναι κι εκεί πολύ δύσκολα τα πράγματα».

«Ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που κάναμε χώρια. Δεν ήρθε γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο στο αεροπλάνο. Είναι τόσο περίεργα τα πράγματα. Περάσαμε πολύ οικογενειακά Χριστούγεννα, μεταξύ μας κι αγαπησιάρικα αλλά με πολύ μεγάλο κενό. Ήρθαν τα Χριστούγεννα αναρωτιόμουν; Πού είναι ο κόσμος;», προσέθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μητρότητα και το πώς άλλαξε τη ζωή της η κόρη της. «Ήταν όπως το φαντάστηκα. Ήμουν πάντα ψύχραιμη, ήξερα ότι τη θέλω την Αλίκη, μου αρέσει που παίζουμε όλοι μαζί το πρωί. Είδα ότι η υπομονή μου έχει περιθώρια». Θυμίζουμε πως στις 18 Νοεμβρίου 2019 έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί, με τον σύντροφο της Αλέξανδρο Μιχαλά.

Για την Τζένη Μπότση, να αναφέρουμε πως έγινε ευρύτερα γνωστή το 1998 με τη συμμετοχή της στη σειρά «Το Σημάδι του Έρωτα» όπου πρωταγωνίστησε μαζί με τη Βάνα Μπάρμπα και τον Στράτο Τζώρτζογλου. Ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην κωμική σειρά «Κρις Κρος» τη σεζόν 1999 με 2000 και μια guest εμφάνιση στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή».

Ακολούθησαν διάφοροι πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε επιτυχημένες σειρές όπως «Εκτός πορείας», «Άγιο είχαμε», «Ρεζερβέ», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Μόνη εξ Αμελείας», «Φύγε Εσύ Έλα Εσύ» και «Είναι Στιγμές» ενώ έκανε σύντομες εμφανίσεις στις σειρές «Εραστής Δυτικών Προαστίων», «Εντιμότατοι Κερατάδες», «Εργαζόμενη Γυναίκα», «Πίσω στο Σπίτι», «Οι Συμμαθητές». Τη σεζόν 2017 με 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Παρθένα Ζωή» και από το 2018 μέχρι το 2019 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της κωμικής σειράς «Πέτα τη Φριτέζα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments